Kursus

NIS2 kursus

Dette NIS2 kursus giver dig en forståelse for NIS2-direktivets omfang og formål, og er målrettet ledere i NIS2-omfattede organisationer, samt jurister og advokater, der arbejder med it-ret, GDPR og cybersikkerhed.

Varighed

1 dag

Pris i DKK

6.500,-

Sprog

Dansk

Tilmeld dig nu

NIS2 - Omfang, formål og krav

På dette kursus får du en forståelse for direktivets omfang og formål samtidig med, at du får kendskab til de krav, som direktivet pålægger de omfattede organisationer.

Du får råd og vejledning til at skabe et overblik over, hvordan direktivet kan påvirke din organisation, så du kan afdække hvilke områder, der skal arbejdes med, når I skal efterleve direktivet. Yderligere vil der være en gennemgang af samarbejdet med de relevante myndigheder, kendskab til rapportering, tilsyn og sanktioner, samt samspillet mellem NIS2 og CER (Critical Entities Resilience Act).

Kurset fokusere på compliance, risikostyring og beredskab, og der stilles ingen krav til kompetencer for deltagelse på kurset. Det er således heller ikke en forudsætning, at du har kendskab til hverken cyber- eller informationssikkerhed, for at kunne deltage på dette NIS2 kursus.

Indhold

Vi kommer igennem disse emner på kurset:

Udbytte

Det får du med hjem:

Målgruppe

Kurset henvender sig til ledere i organisationer, der er omfattet af NIS2 samt til jurister og advokater, der arbejder med it-ret, GDPR og cybersikkerhed i private eller offentlige organisationer. 

Praktisk info

Underviser på dette kursus

Morten Eeg Ejrnæs Nielsen arbejder som konsulent og sikkerhedsrådgiver i Globeteam og har tidligere fungeret som Data Protection Officer, leder af informationssikkerhed, sikkerhedsspecialist og betroet rådgiver for både universiteter og styrelser. Han er næstformand i Danmarks DPO Forening og en anerkendt NIS2-eksperter, og så er han en dygtig formidler og erfaren underviser indenfor compliance og NIS2.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler