Om Globeteam

Vil din virksomhed sikre jer, at I altid kan få hjælp til jeres udfordringer med Skype for Business?

Vi tilbyder en skræddersyet Skype for Business-supportaftale

Hos Globeteam råder vi over et stort antal erfarne Cloud Voice konsulenter – det giver en høj grad af specialisering og erfaringsudveksling, som betyder, at vi kan tilbyde din virksomhed en optimal support på jeres Skype for Business-løsning. 

Vi tilbyder din virksomhed en supportaftale, der understøtter præcis jeres voice setup.

Supportaftalen kan inkludere:

  • 8×5 eller 24×7 aftale
  • Skype for Business miljø
  • Teams Voice setup
  • Gateways
  • Brugerstyring via AD
  • Proaktivt management af miljøet

Ved at benytte Globeteams supportaftale kommer I i direkte kontakt med specialisterne 24×7, og I ender ikke i en dispatch af tvivlsom kvalitet. Derfor kan I trygt overlade jeres support til os og selv slippe for bekymringerne.

Priserne starter ved 8.000 kr. pr. måned i fast månedlig abonnement for en 8×5 supportaftale.

Globeteams Cloud Voice team tæller knap 10 konsulenter, som tilsammen besidder over 50 års erfaring inden for Enterprise Voice og har over 150 deployments i bagagen.
Teamet er desuden certificeret inden for en bred palette af understøttende hardware og software som omstillingsborde, møderumsudstyr m.m. og kan derfor yde en samlet rådgivning, der sikrer kvalitet i hele platformen.

Overvejer jeres virksomhed, hvornår det er det rette tidspunkt at flytte jeres komplette telefoniplatform over i Microsoft Teams, eller ønsker I at starte med at flytte jeres mødeplatform? Læs mere om Globeteams kompetencer inden for Microsoft Teams

 

Vil du vide mere om Globeteams Skype for Business supportaftaler? Så kontakt Peder Lind Sørensen på mobil: +45 3074 7474 eller e-mail: pls@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?