Om Globeteam

Vi har samlet vores mest populære artikelserier og mest sete videoindslag her

Hos Globeteam har vi samlet de mest populære føljetoner fra året der gik, hvor vi med en række faglige artikler og videoindslag gik i dybden med emner af aktuel relevans.

Her kan du blive klogere på emner som databeskyttelse og informationssikkerhed, der med EUs nye forordning om databeskyttelse er blevet et væsentligt emne for mange virksomheder og organisationer. Hvad gør fx GN Hearing med EUs datalovgivning og ISO27001?
Læs mere her

Du kan også blive klogere på machine learning, som vores konsulenter, der arbejder med data og bygger mange data-drevne løsninger, er blevet mødt med mange spørgsmål omkring og skrev en række faglige artikler om.
Læs mere her

En tredje føljeton, der var stor interesse for, var vores faglige artikler om Office 365, hvor vi satte fokus på, hvordan virksomheder kan udnytte de mange fordele i Office 365 og opnå en langt bedre teknisk implementering og organisatorisk forankring i forretningen.
Læs mere her

Vi bragte i løbet af året også flere faglig artikler om føderationsteknologi, og krydrede serien med et videoindslag med Niels Nordberg, IT-arkitekt i Ballerup Kommune, som fortæller om kommunens fælles føderationsløsning med Egedal og Furesø Kommune, og hvordan føderation matcher kommunernes høje ambitionsniveau for brugerstyring.
Læs mere her

Den sidste føljeton, som vi har samlet til dig i dette nyhedsbrev, er serien om dialogbaseret ESDH-implementering, hvor vi med udgangspunkt i en række videoindslag med bl.a. Kommunaldirektør Morten Winge fra Glostrup Kommune fortalte om, hvordan man kan øge værdien af organisationens ESDH-implementering.
Læs mere her

God fornøjelse.

Og rigtig glædelig jul ønskes du af alle os fra Globeteam.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?