Om Globeteam

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig bredt med sikkerhed og compliance

Sikkerhed og compliance

Cyberangreb mod virksomheder er ikke et nyt fænomen, men mængden af angreb kombineret med stigende datamængder og en generel mangel på de rette IT-sikkerhedsfaglige kompetencer betyder, at der er en voksende bekymring blandt erhvervslivets ledere, og det er ikke uden grund.

I l√łbet af de seneste √•r, har der v√¶ret ind til flere eksempler p√• danske virksomheder, der er blevet ramt af cyberangreb, hvor tab af kundedata, brud p√• forretningsprocesser og det gode omd√łmme har kostet dem dyrt p√• bundlinjen.

H√•ndteringen af virksomheders digitale sikkerhed og beskyttelse af data er uden tvivl en kompleks opgave, som foruden flere IT-sikkerhedsfaglige ressourcer og kontinuerligt ajourf√łrt viden, kr√¶ver en systematisk og metodisk tilgang til ledelse og compliance.

Globeteam tilbyder at hjælpe din virksomhed med cybersikkerhed og efterlevelse af compliance, så du kan mindske den tiltagende risiko for brud på data og forstyrrelser i forretningsprocesserne uden at give afkald på interessenternes mulighed for at få adgang til virksomhedens forretningsapplikationer og data.

Globeteam tilbyder f√łlgende ydelser inden for sikkerhedsomr√•det:

Kombinationen af vores kompetencer betyder, at vi kan hj√¶lpe dig bredt med sikkerhed lige fra direktionens sp√łrgsm√•l om virksomhedens efterlevelse af compliance regulativer til IT-afdelingens behov for hj√¶lp til at beskytte infrastrukturen mod angreb.

Globeteams konsulenter har mange √•rs erfaring med at sikre komplekse milj√łer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet.

Vi råder over en række certificerede specialister i cybersikkerhed og compliance som fx ISO27001 lead implementer, CRISC, CGEIT, CISA, GDPR, CISSP m.fl. Ligesom vi råder over erfarne certificerede specialister inden for teknologi-specifikke områder.

Derudover er vi med st√łtte fra Industriens Fond g√•et sammen med Langkjaer Cyber Defence og IT-Universitetet i K√łbenhavn om at udbyde fleksible kursusforl√łb, som du kan l√¶se mere om p√• IT Universitets hjemmeside.

 

Kontakt

Peder Lind S√łrensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Eller

Henrik Gissel Szokody
E-mail: hgs@globeteam.com
Mobil: +45 4245 8797

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hj√¶lper dig med at optimere v√¶rdien af dine it-l√łsninger ved at sikre, at de underst√łtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, s√• du opn√•r en mere stabil drift og √łget medarbejdereffektivitet

underst√łt forretningen med en skr√¶ddersyet it-l√łsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-l√łsninger, som m√łder forretningens specifikke behov

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?