Om Globeteam

Vi har kompetencerne til at hjælpe dig bredt med sikkerhed og compliance

Sikkerhed og compliance

Cyberangreb mod virksomheder er ikke et nyt fænomen, men mængden af angreb kombineret med stigende datamængder og en generel mangel på de rette IT-sikkerhedsfaglige kompetencer betyder, at der er en voksende bekymring blandt erhvervslivets ledere, og det er ikke uden grund.

I løbet af de seneste år, har der været ind til flere eksempler på danske virksomheder, der er blevet ramt af cyberangreb, hvor tab af kundedata, brud på forretningsprocesser og det gode omdømme har kostet dem dyrt på bundlinjen.

Håndteringen af virksomheders digitale sikkerhed og beskyttelse af data er uden tvivl en kompleks opgave, som foruden flere IT-sikkerhedsfaglige ressourcer og kontinuerligt ajourført viden, kræver en systematisk og metodisk tilgang til ledelse og compliance.

Globeteam tilbyder at hjælpe din virksomhed med cybersikkerhed og efterlevelse af compliance, så du kan mindske den tiltagende risiko for brud på data og forstyrrelser i forretningsprocesserne uden at give afkald på interessenternes mulighed for at få adgang til virksomhedens forretningsapplikationer og data.

Globeteam tilbyder følgende ydelser inden for sikkerhedsområdet:

Kombinationen af vores kompetencer betyder, at vi kan hjælpe dig bredt med sikkerhed lige fra direktionens spørgsmål om virksomhedens efterlevelse af compliance regulativer til IT-afdelingens behov for hjælp til at beskytte infrastrukturen mod angreb.

Globeteams konsulenter har mange års erfaring med at sikre komplekse miljøer hos nogle af de mest sikkerhedsorienterede offentlige og private virksomheder i Danmark og udlandet.

Vi råder over en række certificerede specialister i cybersikkerhed og compliance som fx ISO27001 lead implementer, CRISC, CGEIT, CISA, GDPR, CISSP m.fl. Ligesom vi råder over erfarne certificerede specialister inden for teknologi-specifikke områder.

Derudover er vi med støtte fra Industriens Fond gået sammen med Langkjaer Cyber Defence og IT-Universitetet i København om at udbyde fleksible kursusforløb, som du kan læse mere om på IT Universitets hjemmeside.

 

Kontakt

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Eller

Henrik Gissel Szokody
E-mail: hgs@globeteam.com
Mobil: +45 4245 8797

 

FĂĄ vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret pĂĄ din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?