Om Globeteam

Velkommen til Torben, Allan og Hans

Vi er glade for at byde tre nye, dygtige konsulenter velkommen i Globeteam: Torben Jørgensen, Allan Haugsted og Hans Weihe – som fordeler sig på alle vores tre forretningsområder.

 

Torben Jørgensen Globeteam Konsulent

Torben Jørgensen, Business Consulting

Torben Jørgensen arbejder som teknisk projektleder og har med sine mere end 20 års erfaring inden for udvikling og projektledelse stor indsigt i, hvordan man gennemfører succesfulde IT-projekter.

Torben har arbejdet med Microsoft teknologi siden 1998. Først som udvikler, siden arkitekt, projektleder og leveranceansvarlig – og har derigennem opnået en høj teknisk indsigt og kan indgå i leverancer på flere niveauer.

Han har bl.a. været projekt- og leveranceansvarlig for store SharePoint udviklings- og infrastruktur projekter hos både private og offentlige kunder, hvor leverancemodellen har været en kombination af Prince2 og Scrum.

Se Torbens profil og kontaktoplysninger her


 

Allan Haugsted, Udvikling

Allan Haugsted er full stack udvikler med fokus på, hvor frontend og backend mødes. Han er velfunderet i et bredt udvalg af både frontend- og backend teknologier, herunder .NET, C#, ASP.NET, Razor, React og Angular.

Allan har erfaring fra alle niveauer i softwareudviklingsprocessen – lige fra junior programmør til afdelingsleder. Han kan føre ledelsens ønsker helt fra beslutning til slutbruger.

Allan har været ansat i en række stillinger både som udvikler, teamlead og afdelingsleder. Han har arbejdet som konsulent i en lang årrække, hvor han bl.a. har samarbejdet med Danske Bank, SDC, Widex og KMD.

Se Allans profil og kontaktoplysninger her


 

Hans Weihe, Infrastruktur

“I Globeteam mærker man med det samme, at man omgås med ekstremt fagligt dygtige mennesker, der brænder lige så meget for IT som en selv.”

Hans Weihe er en erfaren leder/tekniker med mere end 25 år i it-branchen. Han har en dyb og demonstreret forståelse af informationsteknologi og kan lede teknisk personale på samme tid:

  • Som leder kan Hans lede og coache medarbejdere inden for IT-infrastruktur, IT Operations, IT Service Desk og IT Application Management.
  • Som tekniker har Hans dybe kompetencer inden for Windows Server, SQL Server, Active Directory, Exchange, Hyper-V, VMware vSphere, Citrix, Remote Desktop Services, IIS, PowerShell, Group Policy, Office 365, Oracle Database, ADFS, PKI, Microsoft Cluster, Mail (SPF, DKIM, DMARC, Secure Mail), IT System Monitoring (SCOM, SysOrb, Nagios, P9), IBM Tivoli Storage Manager (TSM) og meget andet.

Over de seneste 8 år har Hans ad flere omgange ledet projekter hvor virksomheder i forbindelse med fusioner har skulle konsolidere deres it-infrastruktur. Ligeledes har han over en længere årrække været med til at implementere store dele af infrastrukturen ved Danmarks Domstole.

Hans elsker teknik og ser IT som et kald.

Se Hans’ profil og kontaktoplysninger her


Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?