Om Globeteam

”Skal du være med forrest i Cloud-udviklingen, skal du være en del af Globeteam”

Jesper Vestergaard er en passioneret og dedikeret netværksspecialist. Så da han tog beslutningen om at gå fra at være lønmodtager til konsulent, var der ingen tvivl hos ham om, at det skulle være som en del af Globeteams netværkshold.

Netværksholdet fungerer som et kompetencecenter i Globeteam, som har fokus på at optimere virksomheders netværksløsninger. Det giver beslutningstagere mulighed for at træffe vidensbaserede konkrete beslutninger, som fører til direkte effektivisering og besparelser hos kunderne.

Læs mere her: ”Globeteam udvider forretningen og bygger netværks kompetencecenter”

Jesper startede i Globeteam den 1. september, og vi har spurgt ham om, hvad der fik ham til at tage springet fra lønmodtager til konsulent i Globeteams Infrastruktur-team.

Hvorfor valgte du at starte i Globeteam?

Jeg stiftede bekendtskab med Globeteam fra kundesiden, da min tidligere arbejdsplads fik hjælp til at tage de første skridt ift. Office 365. Jeg var involveret qua min rolle som netværksansvarlig, og jeg erfarede hurtigt, at Globeteams konsulenter har et helt andet drive, end jeg ellers har oplevet.

Der er ganske enkelt noget helt særligt ved Globeteam, som betyder, at varen i den grad bliver leveret, når de er inde over et projekt. Og jeg er ikke i tvivl om, at det skyldes, at konsulenterne tager fuldt ejerskab i kraft af den særlige forretningsmodel, som betyder, at konsulenten selv har en aktie i at levere deres bedste.

Derudover kender jeg flere Globeteam-konsulenter fra tidligere relationer, og gennem dem har jeg kendskab til det klima, som Globeteam har formået at skabe for konsulenterne, som både byder på fede opgaver og et stærkt fagligt miljø. Det, kombineret med at konsulenterne tager ansvar og investerer sig selv i leverancen, betyder meget for mig, og det er præcis den ånd, jeg har eftersøgt.

Det var et stort skridt for mig at gå fra at være lønmodtager til konsulent, og her var Globeteam det rigtige valg for mig.

 

Hvorfor er det attraktivt for dig at være en del af Globeteam?

Globeteam går forrest i den Cloud-retning, som alle i mine øjne er på vej i, og det er her, man finder de skarpeste hoveder, når det kommer til Microsoft-teknologi. Det vil sige, at hvis du vil være med forrest i den udvikling, så skal du være en del af Globeteam.

Hos Globeteam får jeg en chance for at være med til at præge udviklingen på et helt nyt område, når jeg bliver en del af det nye netværks-kompetencecenter. Og dermed bringer det mig tæt på de interessante kunder og de fagligt udfordrende sager.

Læs også: ”Mød Globeteams erfarne netværkshold og læs mere om vores nye kompetencecenter”

I mit arbejde som netværkskonsulent oplever jeg ofte et uforløst potentiale i samarbejdet mellem server og applikationssiden – og den underliggende infrastruktur. Der er jeg overbevist om, at vi har noget at tilføre hinanden til gavn for kunderne.

 

Hvad er dine faglige interesser og kompetencer – hvad motiverer dig?

Jeg er, som de fleste netværksmennesker, ramt af en grad af OCD. Vi kan godt lide, når tingene står knivskarpt, og det er jeg helt sikker på, at vores kunder sætter pris på.

Mine primære kompetencer er meget orienteret om WAN-netværk, herunder SD-WAN, sikkerhed, acceleration, redundans i netværk (Internet, Azure-forbindelser osv.), men der findes ret beset ikke en Cisco-teknologi, jeg ikke har implementeret, eller haft ansvar for blev implementeret, de seneste mange år.

 

Hvad driver dig i dit konsulentarbejde?

Jeg motiveres af at kunne bringe noget til bordet. Nogle gange er det, jeg skal bringe til bordet, måske teknisk simpelt, men af stor vigtighed for kunden – andre gange skal jeg spidse blyanten for at være med fremme i teknologien. Og så er jeg drevet af at udfordre.

Det kan være at udfordre mig selv, andre infrastruktur- eller applikationsfolk – eller kunden på den bedste implementering i situationen.

Giver du en kop kaffe, kommer vi meget gerne forbi til en uforpligtende dialog og fortæller om kompetencecenterets netværksydelser, og om hvordan de i tråd med jeres netværksbehov og de digitale og dynamiske forandringer, I arbejder under, kan sikre et proaktivt, sikkert og konstant stabilt netværk.

Du kan fange Jacob Elkjær på mobil +45 2465 0165 eller på e-mail jae@globeteam.com.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?