Om Globeteam

Velbesøgt seminar om ESDH Trends

924x406webGlobeteam afholdt i går torsdag den 5. januar 2017 morgenbriefing i Skuespilhuset om den nyeste viden inden for ESDH-trends sammen med Formpipe. Omdrejningspunktet for seminaret var Globeteams netop udgivne rapport om det statslige it-landskab med fokus på digital sagsbehandling.

Der var mange spændende pointer og livlig dialog undervejs – stor tak til deltagerne og til indlægsholder Flemming Feilberg, Project Manager hos Anklagemyndigheden!

Programmet for seminaret fremgår nedenfor, og hvis du er interesseret i en dialog og høre om spørgeskemaundersøgelsen og rapportens konklusioner, er du velkommen til at kontakte Globeteam, Per Andreasen på mobil 2427 7131 / mail: pan@globeteam.com, eller Inge Bograd på mobil 2990 3193 / mail: ibb@globeteam.com, som har gennemført undersøgelsen og udarbejdet rapporten.

Globeteam har konsulenter inden for digitalisering af processer, og vi kan hjælpe fra top til bund med strategi, procesafklaring og procesoptimering samt dybt teknisk review af løsningers infrastruktur og integrationsproblemer.

Morgenmadsbriefing om ESDH trends – program

Globeteam og Formpipe inviterer til morgenbriefing i Skuespilhuset torsdag den 5. januar klokken 8.30-10.45. Her sætter vi fokus på den nyeste viden inden for ESDH-trends.

På mødet tager vi udgangspunkt i Globeteams netop udgivne rapport om det statslige it-landskab med fokus på digital sagsbehandling.

Rapporten konkluderer blandt andet, at standard ESDH-løsninger ikke længere er tilstrækkelige, og at dyre specialudviklede løsninger har fået en ny konkurrent i form af konfigurerbare procesplatforme, som ifølge rapporten har potentiale til at udkonkurrere de eksisterende ESDH-systemtyper.

Kom og hør, hvorfor den konfigurerbare og procesbårne ESDH-platform er attraktiv for såvel offentlige organisationer som andre typer virksomheder med komplekse sagsgange.

 

Program

  • 8.30 — Registrering, croissanter og kaffe
  • 9.00 — Velkomst
  • 9.10 — Ny generation ESDH. Hvad er bedst — specialløsning eller standardmodel?
    Inge Bograd og Per Andreasen, konsulenter i Globeteam
  • 9.50 — Pause
  • 10.05 — Anklagemyndigheden: Hvad får man, når man sætter strøm til papir?
    Flemming Feilberg, Project Manager i Anklagemyndigheden
  • 10.45 — Tak for i dag

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?