Om Globeteam

Velbesøgt seminar om ESDH-trends

Globeteam afholdt i fredags den 19. maj morgenbriefing om den nyeste viden inden for ESDH-trends sammen med Formpipe. Vi havde et spændende trekløver på scenen.

Inge Bograd og Per Andreasen fra Globeteam satte scenen ved at opsummere hovedbudskaberne fra Globeteams rapport omkring digitalisering af processer i Staten. Herefter introducerede lektor Thomas Hildebrandt, der er leder af IT-Universitetets forskningsgruppe for procesintelligens, modellering og optimering, de nyeste metoder til at modellere og digitalisere dynamiske processer.

Med gennemgangen af Globeteams rapport viste Per og Inge spillepladen: Verden er dynamisk og i konstant forandring! Ingen processer er statiske, og der er en kraftig efterspørgsel efter konfigurerbare standardsystemer og metoder, som kan digitalisere og automatisere en bred vifte af sagsprocesser i det offentlige. Dermed var bolden givet op til Thomas Hildebrandt: Er der metoder og værktøjer, der kan frigøre os fra rigide svømmebanediagrammer, når vi ønsker at modellere og digitalisere dynamiske processer?

En ny verden åbner sig med de værktøjer og metoder, som Thomas Hildebrandt præsenterede. Men der er ikke to myndigheder, som er ens – man har forskellige typer processer, forskellig historik, forskellige it-systemer og forskellige forudsætninger i det hele taget. Så hvor skal man starte? Skal man gå efter mest mulig automatisering – og med hvilke metoder? Lige nu er Robotics hot, men er det det rigtige svar på alt?

Globeteam kan hjælpe med at få afklaret jeres behov – få lagt en strategi og ikke mindst hjælpe jer med at eksekvere strategien – både teknisk og organisatorisk.

Kontakt

Per Andreasen
E-mail: pan@globeteam.com
Mobil: +45 2427 7131

Inge Bograd 
E-mail: ibb@globeteam.com
Mobil: +45 2990 3193

Programmet for seminaret fremgår nedenfor:

Program

  • 8.30 — Registrering, croissanter og kaffe
  • 9.00 — Velkomst og kort gennemgang af konklusionerne fra Globeteams rapport,  v/ Per Andreasen, Globeteam
  • 9.15 — Værktøjer og metoder til at digitalisere dynamiske processer, v/Thomas Hildebrandt, IT-Universitetet
  • 9.55 — Pause
  • 10.15 — Platina som konfigurerbar proces platform
  • 10.55 — Afrunding og tak for i dag

Du skal møde

20161116_PerAndresasen_3806a
  • Per Andreasen fra Globeteam. Per har gennem de sidste 20 år arbejdet som konsulent inden for digitalisering af den offentlige administration og er en af hovedkræfterne bag Globeteams rapport om det statslige it-landskab inden for digital sagsbehandling.
thomashilde
  • Thomas Hildebrandt er leder af ITU’s forskningsgruppe for proces-intelligens, modellering og optimering. Han har de sidste 10 år været leder af forskningsprojekter i samarbejde med virksomheder og offentlige institutioner med fokus på effektiv, sikker og fleksibel digitalisering af arbejdsgange og forretningsprocesser.
jesper globeteamchristian morgenbrifing.emf
  • Jesper Bo Seidler og Christian Østergaard fra Formpipe Software. Tilsammen har de to dybdegående og tung erfaring med at gennemføre agile udviklings- og implementeringsprocesser i organisationer drevet af tunge og komplicerede regelsæt.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?