Udvikling

SharePoint

HiRes1

Opnå mere produktive medarbejdere med en samarbejdsplatform baseret på SharePoint

Vil du nå nye niveauer af produktivitet ved at forbedre virksomhedens samarbejde, vidensdeling og evne til at knytte medarbejdere tættere til processer? Globeteam kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en samarbejdsplatform baseret på SharePoint. SharePoint understøtter medarbejderne i at arbejde hurtigere og mere effektivt på tværs af virksomheden og med samarbejdspartnere.

Virksomheders evne til at fremme medarbejdernes vidensdeling, kommunikation og samarbejde internt og eksternt med samarbejdspartnere, er essentielt for virksomhedens produktivitet og vækst. Globeteam kan hjælpe dig med at udvikle og implementere en moderne samarbejdsplatform baseret på SharePoint, som er brugervenlig, kan forenkle arbejdsgange og hjælpe dig og dine medarbejdere med at arbejde smartere og reagere hurtigt på skiftende virksomhedsbehov.

Hvordan kan vi hjælpe din virksomhed?

Globeteams løsninger bygger på teamets dybdegående ekspertise og mange års erfaring inden for SharePoint løsninger, og dækker såvel forretning, organisation som teknik. Fælles for vores løsninger er, at de gør en forretningsmæssig forskel for din virksomhed. Fælles er også, at vores specialdesignede løsninger tjener både til at lette brugen af og udbygge dets dækningsområde og sikre en mere omkostningseffektiv løsning og i sidste ende et højere udbytte for dig og virksomheden.

Teamet yder rådgivning inden for følgende områder baseret på SharePoint:

  • Dokumenter (ECM – knowledge management): Få styr på dokumenter og viden med SharePoint. SharePoint indeholder en lang række funktioner til at oprette, vedligeholde, godkende og arkivere dokumenter og information i en samlet løsning. Globeteam har udviklet en række funktioner, som komplementerer det, du får med i pakken.
  • Office 365 og SharePoint: SharePoint på Office 365 (i skyen) indeholder næsten samme featuresæt som en SharePoint on-premise installation. Med Office 365 slipper du for installation af servere og etablering af backup m.m. Kombineres løsningen med ADFS, giver det mulighed for at brugere kan logge automatisk på med deres konto.
  • Workflow/Processer: Sætter strøm til dine processer med workflow og elektroniske formularer i SharePoint. Med workflows kan virksomhedens brugere spare tid og reducere mængden af ensformige opgaver. Fejl kan endvidere minimeres, overblikket bevares, og processer kan struktureres og dokumenteres.
  • Social: Med de sociale funktioner i SharePoint kan medarbejdere kommunikere og holde sig ajour med funktioner, som er kendt fra andre medier som Facebook, YouTube og Twitter, såsom at følge hashtags, likes og feeds.
  • WCM (Web Content Management): Opbyg flotte websites med SharePoint. SharePoint indeholder et komplet sæt af features til at oprette og vedligeholde større web-løsninger. Globeteam har erfaring med både design og med opbygning af indhold.

Globeteam er udnævnt som Microsoft guldpartner på SharePoint. Det giver dig som kunde sikkerhed for teknisk stærke SharePoint løsninger og optimal rådgivning inden for Microsofts teknologi.

Globeteams konsulenter med kompetencer inden for SharePoint udmærker sine løsninger ved at indtænke Globeteams samlede kompetencer og ydelser i deres arbejde, når kunden har behov for dette. Eksempelvis involverer de vores konsulenter med speciale i procesoptimering, infrastruktur og udvikling af single-sign-on-løsninger (ADFS, Safewhere) for dermed at kunne tilbyde sikkerhed for synlig værdi i de tilknyttede leverancer.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?