Udvikling

Microsoft Dynamics 365

Optimer jeres kundeprocesser med en skræddersyet CRM-løsning

I Danmark er Microsoft Dynamics 365 den hyppigst anvendte it-platform til CRM-projekter – og med god grund. Med Dynamics 365 får virksomheden en integreret CRM- og ERP-platform i skyen, som hjælper jer til at indsamle og anvende kundedata mere effektivt på tværs af forretningen og styrke relationen til jeres kunder inden for både salg, marketing og service.

Globeteam kan hjælpe din virksomhed med at få mest værdi af standard-teknologien ved at implementere og skræddersy Dynamics 365 i overensstemmelse med jeres behov. 

 Vil du vide mere om, hvordan Microsoft Dynamics 365 kan hjælpe din virksomhed til at anvende kundedata mere effektivt og styrke salg, marketing og service? Læs mere om Dynamics 365 og de enkelte CRM-applikationer her

Hvad enten virksomheden står over for at skulle implementere en CRM-løsning eller allerede kører Microsoft Dynamics 365, men ikke oplever den forventede værdi, så er det vigtigt at kigge nærmere på den tekniske opsætning for at sikre, at den understøtter netop jeres arbejdsprocesser og anvendelse af løsningen.

Få mest mulig værdi af data og teknologi

Nøglen til en succesfuld implementering af en Microsoft Dynamics 365 CRM-løsning, som giver jer det optimale udbytte af platformen, ligger først og fremmest i at få tilpasset alle funktioner, skærmbilleder m.v., så de passer præcis til jeres arbejdsprocesser og behov. På den måde undgår I distraherende elementer, som gør det sværere for brugerne at anvende og navigere i systemet.

En anden væsentlig overvejelse, som I bør gøre jer i forbindelse med implementeringen af Dynamics 365, er hvilke integrationer til øvrige systemer som f.eks. Office 365, Power BI og SharePoint, der kan øge værdien af jeres kundedata. Med en integration til Microsoft Power BI får i adgang til at visualisere CRM-data i realtid via interaktive dashboards, i rapporter m.m., mens en integration til SharePoint giver mulighed for at tilgå og redigere dokumenter direkte i jeres CRM-system. Der er mange muligheder for at gøre jeres arbejdsprocesser lettere, hvis I formår at udnytte paletten af muligheder!

For de fleste virksomheder er det i dag også et must-have at sikre, at CRM-systemet kan tilgås fra forskellige mobile devices, og at der også her er styr på brugeroplevelsen.

Ovenstående er blot et par eksempler på overvejelser, der kan være relevante for jer i forbindelse med den tekniske implementering af Microsoft Dynamics 365.

Globeteam leverer skræddersyede tekniske løsninger, der skaber værdi i praksis

Globeteam kan bistå med teknisk rådgivning og konkrete udviklingsopgaver på Microsoft Dynamics-platformen, herunder:

 • Opgraderinger fra tidligere versioner af Dynamics
 • Migrering og konsolidering af data fra andet CRM-system eller mellem flere forskellige systemer og databaseformater.
 • Integrationer mellem Dynamics og øvrige systemer som f.eks. Microsoft Power BI og SharePoint.
 • Tilpasning af din løsning, så systemet bliver skræddersyet til netop din virksomheds forretningsmæssige ønsker og behov.
 • Udvikling af ekstra funktionalitet eller ændring af eksisterende funktionalitet til at løse en specifik udfordring.
 • Opdatering og vedligehold af data i Dynamics.

I tillæg til vores tekniske kompetencer kan vi også hjælpe jer med at afklare forretningens behov og udforme den rette løsningsarkitektur. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe med strategisk rådgivning om dit Dynamics-projekt her

Globeteams referencer

Vi har erfaring fra Dynamics-projekter inden for mange forskellige brancher. Vores referencer tæller bl.a.:

 • En finansiel rådgivningsvirksomhed, der anvender Microsoft Dynamics 365 (MS 365) til sagshåndtering. Virksomheden ønskede at udskifte deres specialudviklede CRM-system, bl.a. fordi det ikke levede op til kravene i GDPR, og de havde behov for en mere skalerbar løsning. Globeteams leverance bestod af en workshop, som havde til formål af afklare processer og forretningsbehov, udarbejdelse af kravspecifikation samt integration med SharePoint til dokumenthåndtering.
 • En global fødevare- og ernæringsvirksomhed, der anvender Microsoft Dynamics CRM (MS CRM) til salgs- og ressourceplanlægning og dokumentation af ordreprocesser. Kunden konsoliderede i 2008 fire forskellige CRM-systemer til MS CRM for at understøtte en fælles nordisk salgs-og ressourcestrategi. Globeteam har supporteret forretningen og dens brugere igennem 10 år. Systemet er blevet justeret og tilpasset i takt med forretningens behov for ny funktionalitet og nye forretningsprocesser.
 • En større dansk kommune, der anvender MS CRM til sagsbehandling ifm. ansættelsesforhold, lønændringer etc. Vores leverance strækker over sig over 4 år og inkluderer bl.a.:
  • Analyse af MS CRM 2011 løsning med henblik på opgradering
  • Udførsel af opgradering til on-premise MS 365 med integrationer til intern web, medarbejderdatabase og Exchange.
  • Forretningsafklaring af behov for procesændringer
  • Design af teknisk understøttelse for procesændringer
  • Logning af dataanvendelse for overholdelse af GDPR og interne sikkerhedskrav
  • Integration til e-Boks
  • Integration til ESDH-system

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?