Udvikling

Udvikling

Vi tilbyder udvikling af kundespecifikke løsninger og tilpasning af standardapplikationer

Der er et stort potentiale for at effektivisere arbejdsgange og processer i organisationen ved at udvide anvendelsen af IT-løsninger. Globeteam udvikler og implementerer kundespecifikke løsninger, som sikrer forretningsmæssig værdi, ligesom vi skræddersyer standardapplikationer fra softwareudbydere, så du opnår det fulde udbytte af standardløsninger.

Globeteam tilbyder både assistance til udvikling og vedligehold af kundespecifikke løsninger og til at tilpasse og skræddersy standardapplikationer fra andre softwareudbydere. Vi lægger vægt på, at vores løsninger og anvendelse af teknologi altid er fremtidssikret, i fuld overensstemmelse med de offentlige standarder og bidrager til at effektivisere forretningens processer.

Globeteams konsulenter inddrager forretningen i udvikling af løsninger for at sikre den gode rådgivning, og at løsningen understøtter forretningen. Nogle af vores største og mest avancerede løsninger er komplekse udviklingsopgaver, senest til Domstolsstyrelsen og Danmarks Miljøportal, hvor vi vinder tilbud og lykkedes med udviklingsprojekter, som andre konsulenthuse ikke tilbydes. Udviklingsprojekter, hvor Globeteam har skabt solide resultater hos kunderne, og på alle områder bl.a. på tid, kvalitet, økonomi og understøttelse af forretningsgange og processer imødekommer kundens forventninger og indfrier den indgåede kontrakt med kunden.

Flere af vores udviklingsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med vores partner i Vietnam, som sætter os i stand til at løse endnu større og mere komplekse opgaver hos kunder på højt kvalitetsniveau og til konkurrencedygtige priser.

Vores løsninger ligger bl.a. inden for følgende områder:

  • Single sign-on-løsninger, som styrker brugervenligheden og effektiviteten i organisationen ved at give medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere nem og sikker adgang til alle relevante applikationer og services – uanset hvor de er placeret.
  • Løsninger til procesautomatisering, som styrker produktiviteten og sagsbehandlingskvaliteten i organisationer ved at automatisere arbejdsgange og processer på tværs af forskellige digitale systemer.
  • Sharepoint-løsninger, som forbedrer samarbejdet og vidensdelingen i organisationen ved at gøre medarbejderne i stand til at arbejde hurtigere og mere effektivt på tværs af virksomheden.

Derudover gennemfører vi som en uafhængig og kompetent part kvalitetssikring og reviews af IT-projekter, herunder assistance med udarbejdelse af kravsmateriale, teknisk afprøvning samt drift og overvågning.

Globeteams udviklere har mange års erfaring og højt kvalificerede kompetencer inden for softwareudvikling – og har en lang række større og mindre udviklingsopgaver på Microsoft-platformen og inden for .NET bag os. Vores kunder tæller mellemstore og store private og offentlige organisationer bl.a. andet AP Pension, Rigspolitiet, Banedanmark og en lang række offentlige og statslige organisationer.

Er der behov for det, inddrager vi andre af Globeteams kompetencer. Alle vores konsulenter er vant til at arbejde tæt sammen på tværs for at sikre dig de bedste løsninger og største forretningsmæssige gevinster.

gdpr_globeteam_slide-web1

Følg med, når Globeteam går i dybden med aktuelle temaer. Læs f.eks.:

Se alle Globeteams temaserier her

Linkedin

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?