Om Globeteam

Udbudsrådgivning i forbindelse med offentlige udbud

Globeteam sikrer kvalitet i hele udbudsprocessen

Står I overfor at skulle sende et projekt i udbud? Og har I brug for rådgivning til hele eller dele af udbudsprocessen, udbudsskrivningen, kvalitetssikring og valg af leverandør, så kan Globeteam hjælpe jer.   

 It- og digitaliseringsprojekter er komplicerede – og det samme gælder udbudsreglerne. Det er derfor et omfattende projekt for den enkelte offentlige myndighed at sende et projekt i udbud.

Derfor tilbyder Globeteam at styre hele udbudsprocessen fra afdækning af behov til selve gennemførslen af udbuddet, så i minimerer tidsforbrug og omkostninger. Og som resultat opnår et udbud, der matcher jeres behov og samtidig er konkurrencedygtigt på både pris og kvalitet.

Vi kan bl.a. hjælpe jer med følgende faser:

  • Afdækning af behov og markedets muligheder, som sikrer, at anskaffelsen styres ud fra forretningsmæssige prioriteringer.
  • Afdækning af muligheder og konsekvenser ved valg af henholdsvis standard eller custom udviklet system, herunder udarbejdelse af business case.
  • Markedsdialog med relevante leverandører af it-systemer og services.
  • Rådgivning i valg af udbudsform, herunder ”Udbudsform med forhandling” og ”Udbudsform med konkurrencepræget dialog”, samt rådgivning i anvendelse af SKI-aftaler og rammeaftaler.
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale, herunder styring af funktionelle og non-funktionelle krav, evalueringskriterier samt afklaring af prismodeller.
  • Gennemførsel af forhandlinger og leverandørselektion.

Globeteams konsulenter har et solidt kendskab til den offentlige sektor, som vi har leveret konsulentydelser til gennem snart 20 år. Ved at sammenkoble vores stærke kompetencer og store erfaring inden for it-teknologi og udbud, sikrer vi, at kunderne får den optimale rådgivning.

 

Kontakt

Henrik Gissel Szokody
E-mail: hgs@globeteam.com
Mobil: +45 4245 8797

20161121_HenrikGSzokody_4562b

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?