Om Globeteam

Tak for en god messe – Digitaliseringsmessen 2018

Tusind tak til alle, der kom forbi Globeteams stand på Digitaliseringsmessen, hvor der dagen igennem var stor aktivitet.

Vi fik besøg af en række grupper fra KLs guidede ture, hvor deltagerne kunne opleve en demo af vores chatbot-platform og videosamtale appen MinSamtale til bedre kommunikation på social- og sundhedsområdet.

Der var også stor interesse for at høre Dorte Ougaard Kristensen fra Syddjurs Kommune fortælle om kommunens erfaringer med at ansætte en chatbot i deres it-support, som kan svare på de gængse spørgsmål fra medarbejderne og hjælpe med at finde de rigtige vejledningsmanualer. Læs mere om projektet i nyhedsbrev fra Digitaliseringsmessen her

I det hele taget var chatbots et hot emne på dagen, og vi fik mange gode snakke og spørgsmål til vores chatbot-platform og værdien af chatbots i det hele taget. Var du ikke i Odense eller nåede du ikke forbi – og ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme i mål med en chatbot-løsning, så kontakt Mikkel Hempel, Per Andreasen eller Nick Rishøj Danmand.

Der blev også lejlighed til at tale om machine learning, SKI-fornyelse, e-Boks integration til kommunens fagsystemer og meget andet. Vi kom hjem med hovederne fulde af gode input og ny viden – og lidt trætte ben.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?