Om Globeteam

Syddjurs Kommune har ansat en chatbot – hvad er erfaringerne? Mød projektleder Dorte Ougaard Kristensen på Digitaliseringsmessen

Nyeste medarbejder i servicedesken hos Syddjurs Kommune er en chatbot, som skal automatisere en række rutineprægede henvendelser fra brugerne, så it-afdelingen får frigivet mere tid til at løse de komplicerede supportopgaver.

Globeteam har hjulpet Syddjurs Kommune med at etablere chatbotplatformen. Læs mere om projektet i seneste nyhedsbrev fra Digitaliseringsmessen her

På Digitaliseringsmessen kan du fra kl.11.15 – 11.30 møde projektleder og digitaliseringskonsulent Dorte Ougaard Kristensen på Globeteams stand D5, hvor hun vil fortælle om Syddjurs Kommunes mål, ambitioner og fremtidsperspektiver med chatbotplatformen, ligesom hun vil dele overvejelser og erfaringer fra projektet.

Der vil naturligvis også være lejlighed til at stille uddybende spørgsmål – så kig forbi, hvad enten du har konkrete spørgsmål eller en generel interesse i chatbots.

Globeteam deltager desuden på KLs guidede ture med temaet “Kunstig intelligens, Big Data og robotter”, hvor vi giver en kort introduktion til vores chatbotplatform og dens anvendelsesmuligheder. Du kan læse mere om de guidede ture og tilmelde dig her

Vil du på date med en bot-ekspert?

Fra kl. 13 – 14 har du mulighed for at booke tid til 10-minutters uforpligtende 1:1 speeddating med en af vores bot-eksperter Per Andreasen og Mikkel Hempel og få hjælp eller inspiration til at løse en konkret udfordring, som din kommune står med. Send en mail til Tina Mikkelsentmi@globeteam.com eller ring på 52191122 for at booke en tid.

 

Hos Globeteam har vi skrevet flere faglige artikler om bots og RPA-løsninger, som du finder herunder:


 

Temaserie om bots

Hent inspiration i Globeteams temaserie om bots. Botten kan i samspil med machine learning, kunstig intelligens og robotter være et værdifuldt værktøj til at understøtte en moderne organisation og til at skabe forretning og stærkere relationer til kunderne.

Læs også…

Se også vores temaserie “Automatiser dig væk fra trivielle opgaver”, hvor vi med en række faglige artikler sigter efter at formidle, oplyse og inspirere – med det formål at klæde dig på til at kunne vurdere tre procesunderstøttende teknologier og deres samspil.

 

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Nyheder, cases og faglige artikler


* skal udfyldes

Email*

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?