Om Globeteam

Stillingsopslag: Globeteam søger erfaren managementkonsulent

Globeteam er i vækst og oplever solid kunde- og opgavetilgang. Til vores strategiteam, der fokuserer på rådgivning om og ledelse af digitalisering, søger vi derfor endnu en erfaren managementkonsulent.

Brænder du for at arbejde med rådgivnings- og implementeringsopgaver relateret til digitalisering og anvendelse af teknologi i samarbejde med andre forretningskonsulenter og tekniske konsulenter? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Den rette kandidat til rollen som managementkonsulent har følgende profil:

  • Minimum 5 års dokumenteret erfaring fra en rolle som ekstern managementkonsulent/forretningskonsulent relateret til digitalisering i et anerkendt konsulenthus
  • Gerne ledelseserfaring fra privat eller statslig virksomhed
  • Solid projekterfaring fra opgaver i krydsfeltet mellem digitalisering, teknologi, organisation og processer – herunder også gerne ledelse af digitaliserings- og udviklingsprojekter
  • Faglig viden og erfaring med flere af følgende rådgivningsområder: forretningsvendt rådgivning om digitalisering og teknologier, digitaliseringsstrategi, procesoptimering og organisationsanalyse, anskaffelse og implementering af digitale løsninger. Kort sagt strategi, organisation og processer (oftest) i en digital kontekst
  • Opdateret viden om digitale forretningsmuligheder på områder som AI, Machine Learning, dataanalyse, procesoptimering

Som person er du udadvendt og har en positiv personlighed med stor gennemslagskraft og besidder de nødvendige konsulentskills for at begå dig på alle niveauer i kundernes organisationer. Ligesom du har et aktivt opdateret netværk og lyst til at bruge det til at skaffe nye opgaver.

Du sidder i dag enten i en fast stilling, men har lyst til at blive selvstændig med et stærkt administrativt set-up i ryggen, eller har været selvstændig i en kortere periode, men ønsker aktivt at blive en del af et stærkt fagligt og personligt fællesskab.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en dynamisk hverdag i et team med meget kompetente, erfarne og dedikerede kolleger. Vores projekter og kunder spænder vidt og tæller digitaliseringsopgaver hos såvel offentlige som store private virksomheder.

Som konsulent i Globeteam tilbyder vi ydermere en særlig forretningsmodel, hvor du nyder godt af fordelene ved at ”drive egen virksomhed”, og samtidig er en del af et professionelt fællesskab, hvor alle har en klar målsætning om tilsammen at være de bedste i branchen.

Du kan læse mere om vores attraktive forretningsmodel, og hvad den betyder for dig som konsulent på vores karrieresite. Her finder du også interviews og videoer med vores konsulenter, hvor de fortæller om, hvorfor de har valgt at være en del af Globeteam.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Gissel Szokody på telefon 42458797.

Vi skal have din ansøgning senest 19. oktober. Send dit CV og en kort ansøgning til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Globeteam:

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Se mere på www.globeteam.com

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Gissel Szokody på telefon 42458797.

Send dit CV og din ansøgning til: blivkonsulent@globeteam.com

Hvorfor Globeteam?

Du kan læse mere om Globeteam, vores teams og konsulenter på vores karrieresite

Læs mere her om Strategiteamet og se video med Jesper Vraa Nielsen, leder af Strategiteamet.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?