Om Globeteam

Stillingsopslag: Globeteam søger erfaren IT-projektleder

Projektleder til komplicerede IT-projekter

Globeteam er i vækst og oplever solid kunde- og opgavetilgang. Til vores strategi- og projektlederteam, der fokuserer på rådgivning om og ledelse af digitalisering, søger vi derfor en erfaren IT-projektleder.

Har du dokumenteret erfaring med at lede store, komplicerede IT-projekter med mange aktører og interessenter? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Du vil komme til at arbejde med projektledelse af digitale infrastruktur- og udviklingsprojekter i samarbejde med tekniske konsulenter fra vores infrastruktur og udviklingsteams.

Du bliver en del af et team og en organisation med meget erfarne og dedikerede konsulenter, hvis kundeportefølje spænder bredt og består af både danske og internationale virksomheder.

Den rette kandidat til rollen som IT-projektleder har følgende profi

  • Minimum 5 års dokumenteret konsulenterfaring fra en rolle som ekstern projektleder på udviklings- eller infrastrukturprojekter
  • Opdateret teknisk viden om Microsoft infrastruktur (f.eks. Azure, AD, O365), så du kan lede et team af teknikere og kundemedarbejdere uden selv at skulle implementere infrastrukturkomponenterne
  • Certificeringer indenfor Prince2 eller lignende standard
  • Viden om og erfaring med agil IT-implementering.
  • Kendskab til statens IT-projektmodel eller tilsvarende projektmodeller
  • Gerne erfaring som forretningskonsulent
  • En struktureret, energisk og samarbejdende personlighed med de nødvendige konsulentskills til at begå dig på alle niveauer i kundernes organisationer
  • Du har et aktivt opdateret netværk og lyst til at bruge det til at skaffe nye opgaver
  • Sidder enten i en fast stilling, men har lyst til at blive selvstændig, eller du er allerede selvstændig, men ønsker aktivt at blive en del af et stærkt fagligt og personligt fællesskab.

Hvad tilbyder vi?

​Vi tilbyder en attraktiv forretningsmodel og en dynamisk hverdag blandt højt kompetente og ambitiøse kolleger. Som konsulent i Globeteam vil du qua vores særlige model, nyde godt af fordelene ved at ”drive egen virksomhed” med et stærkt administrativt set-up i ryggen, samtidig med at du er en del af et professionelt fællesskab, hvor alle har en klar målsætning om tilsammen at være de bedste i branchen.

Du kan læse mere om vores attraktive forretningsmodel, og hvad den betyder for dig som konsulent på vores karrieresite. Her finder du også interviews og videoer med vores konsulenter, hvor de fortæller om, hvorfor de har valgt at være en del af Globeteam.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Gissel Szokody på telefon 42458797.

Vi skal have din ansøgning senest 23. oktober.

Send dit CV og en kort ansøgning til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Globeteam:

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Se mere på www.globeteam.com

 

Se video med Jesper Vraa Nielsen

I videoen fortæller Jesper, leder af strategi- og projektlederteamet, om hvad der er det særlige ved at være konsulent i Globeteam (English subtitles).

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Henrik Gissel Szokody på telefon 42458797.

Send dit CV og din ansøgning til: blivkonsulent@globeteam.com

Hvorfor Globeteam?

Du kan læse mere om Globeteam, vores teams og konsulenter på vores karrieresite

Læs mere her om Strategi- og projektlederteamet og se video med Jesper Vraa Nielsen, leder af teamet.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?