Om Globeteam

Stærke og brugervenlige forretningsapplikationer på SharePoint

Skybow reducerer time-to-market for nye løsninger og simplificerer udviklingen af forretningsapplikationer på SharePoint-platformen.

Skybow

I mange år har SharePoint været en populær platform til udvikling af forretningsapplikationer. Ikke mindst fordi platformen indeholder en lang række komponenter og avancerede funktioner, men også fordi SharePoint allerede håndterer virksomhedens dokumenter, nyhedsflow, brugerprofiler og sociale platform.

Globeteam er certificeret Skybow-partner. Skybow-værktøjerne reducerer time-to-market for nye løsninger og accelererer, standardiserer og simplificerer udviklingen af forretningsapplikationer på SharePoint-platformen. Trivielle opgaver i forbindelse med udviklingen håndteres hurtigt og effektivt  og lader udvikleren fokusere mere på den egentlige forretningsproces.

Globeteams konsulenter har mere end 10 års erfaring med udvikling af SharePoint-baserede applikationer. Lad os hjælpe jer med jeres næste applikation på SharePoint.

Solution Studio Online

Billede1

Skybow Solution Studio Online er en ægte cloud-baseret løsning og fungerer for kunder med SharePoint Online på Office 365-platformen. Den indeholder en særdeles attraktiv licensmodel, hvor man kun betaler for de funktioner, man anvender for navngivne brugere. Skybow Solution Studio Online indeholder bl.a. Skybows Rich Forms funktioner, som giver mulighed for stærke, integrerede og brugervenlige formularer på SharePoint uden brug af InfoPath eller SharePoint Designer.

skybow-richforms

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse

SharePoint Addins

Billede1

Skybow Addins bringer en lang række af de mest populære funktioner fra Skybow til brugere på SharePoint 2013 og 2016, samt SharePoint Online. Skybow Addins er tilgængelige i preview på Office 365 Online Store.

  • Rich Forms – stærke og brugervenlige formularer på SharePoint
  • Theme Designer – flot SharePoint-brugerflade
  • List View Search – hurtig søgning på data i SharePoint-lister
  • Action Links
  • Metadata Inheritance (kun online)
  • Data Aggregation & Calculated Values (kun online)

skybow-richforms-sampleexpencereport

Klik på billedet for at se det i fuld størrelse

Vil du vide mere om, hvordan Globeteam kan hjælpe med den næste applikation på SharePoint?

Så kontakt:

Steen Molberg
Mobil: +45 3054 4080
E-mail: stm@globeteam.com

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?