Om Globeteam

Single sign-on til Moderniseringsstyrelsens systemer

Anvender din organisation nogle af de statslige it-systemer, som bliver administreret af Moderniseringsstyrelsen? Så er det et krav, at I skal koble jer på styrelsens nye single sign-on (SSO) løsning i løbet af 2019 eller første halvår 2020 for at kunne få adgang fremadrettet. Opkoblingen har I selv ansvar for at udføre.

Herunder kan du blive klogere på, hvorfor Moderniseringsstyrelsen har valgt en SSO-løsning, ligesom du kan læse om, hvordan Globeteam kan hjælpe jer med tilslutning til Moderniseringsstyrelsens løsning efter alle specifikationer til tiden (evt. inklusiv installation og opsætning af en SSO-løsning).

Sidst, men ikke mindst, kan du læse om Globeteams managed services, hvor vi tilbyder at varetage drift, vedligehold og udvikling af jeres SSO-løsning fremadrettet og samtidig optimere værdien af løsningen.

Moderniseringsstyrelsen højner service og sikkerhed med en single sign-on løsning

Offentlige myndigheder vil fremover få nem og sikker adgang til Moderniseringsstyrelsens applikationer og tjenester med en cloud-baseret SSO-løsning fra Globeteam.
 

Edderkoppespind

Nem og effektiv tilslutning til Moderniseringsstyrelsens SSO-løsning

Den tekniske tilslutning til Moderniseringsstyrelsens SSO-løsning kan være besværlig og langsommelig og giver risiko for nedetid.

Vi kan hjælpe jer med tilslutningen og garanterer en nem og effektiv proces, da vi har dyb kendskab til styrelsens løsning og til teknologien generelt.

Managed Services: Optimer jeres omkostninger til drift og vedligehold af SSO

Globeteam tilbyder at overtage drift, vedligehold og udvikling af jeres SSO-løsning fremadrettet, så I optimerer værdien af løsningen.

Dels gennem omkostningsbesparelser og dels ved løbende tilkobling af flere systemer.

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?