Om Globeteam

Single sign-on til Moderniseringsstyrelsens systemer?

Lad Globeteam stå for tilslutningen

Anvender din organisation nogle af de statslige it-systemer, som bliver administreret af Moderniseringsstyrelsen? Så er det et krav, at I skal koble jer på styrelsens nye single sign-on løsning. Globeteam kan stå for tilslutningen og garanterer jer en nem og effektiv proces uden nedetid.

Moderniseringsstyrelsen er ansvarlig for en række fælles, statslige it-løsninger som fx Campus, Navision Stat, Statens Løn System (SLS), Pensionsalderberegneren (PENSAB) m.v., som benyttes af et stort antal statslige institutioner, selvejende institutioner, regioner og kommuner.

I samarbejde med Globeteam har Moderniseringsstyrelsen idriftsat en central løsning til styring af brugeradgange og -identiteter, som giver alle brugere Single Sign-On (SSO) til Moderniseringsstyrelsens applikationer via føderation. Læs case her

Hvis din organisation skal kunne anvende applikationerne fremadrettet, skal I tilslutte jer Moderniseringsstyrelsens SSO-løsning i løbet af 2019 (i nogle tilfælde første halvår 2020) – og det er en opgave, I selv har ansvaret for.

Den tekniske tilslutnings- og verifikationsproces kan være besværlig og langsommelig og giver risiko for nedetid på applikationerne, og særligt ved evt. fejlfinding kræves dybe tekniske kompetencer, som I måske ikke har tiden eller ressourcerne til at opbygge.

Globeteam kan hjælpe jer med tilslutningen, og vi garanterer for en nem og effektiv proces uden nedetid, da vi har dyb kendskab til Moderniseringsstyrelsens løsning og til føderationsteknologien generelt.

I de kommende år vil flere og flere offentlige applikationer skulle tilgås via føderation, ligesom brugerne i stadig højere grad vil forvente, at jeres applikationer kan tilgås fra alle enheder og lokationer. Vi kan hjælpe jer med at etablere og vedligeholde en strategisk føderationsinfrastruktur til både intern og ekstern brug. Læs om vores AD FS Managed Service her

Vi tilbyder tilslutning til Moderniseringsstyrelsens SSO og evt. opsætning af ADFS

Tilslutningen til Moderniseringsstyrelsens SSO-løsning sker via jeres lokale AD FS-server, som henter information om brugeradgange og -roller i Active Directory. Det indebærer først og fremmest, at I skal have en velfungererede AD FS-server. Derefter kommer selve opkoblingen, som bl.a. kræver udveksling af metadata og certifikater med Moderniseringsstyrelsens løsning m.m.

Vi tilbyder derfor følgende forskellige leverancer:

  • Leverance 1:
    – På en eksisterende og velfungerende AD FS (eller fx Safewhere Identify) foretager vi tilslutning til Moderniseringsstyrelsens SSO, som vi verificerer og dokumenterer.
  • Leverance 2:
    – Option 2a: Installation og opsætning af intern AD FS for de, som ikke har en eksisterende ADFS. ADFS’en kan anvendes internt, dvs. brugerne skal være på det interne netværk for at kunne anvende ADFS’en og derigennem tilgå Moderniseringsstyrelsens SSO-løsning.
    – Option 2b: Installation og opsætning af dublerede AD FS’ere og WAP’ere for de, som ikke har eksisterende AD FS og WAP. AD FS’erne kan anvendes både internt og eksternt, da de bliver udstillet til Internettet igennem WAP’erne, hvilket betyder, at brugerne vil kunne tilgå Moderniseringsstyrelsens applikationer alle vegne fra.

Leverancerne kan omfatte en AD FS eller Safewhere Identify løsning.

Vi står for al koordinering med Moderniseringsstyrelsen, og vi sørger for, at I bliver tilkoblet efter alle specifikationer til tiden, så jeres brugerne hele tiden vil kunne tilgå applikationerne uden nedetid.

 

Hjælp til opkobling eller drift af SSO-løsning? Kontakt:

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 30864343

Linkedin

Moderniseringsstyrelsen højner service- og sikkerhedsniveauet med single sign-on. Læs case >

En erfaren SSO-leverandør

Globeteam har leveret SSO-løsninger til en række kommuner og offentlige instruktioner, og Moderniseringsstyrelsens egen løsning er også udviklet i samarbejde med Globeteam.

Derfor er du med os sikret en leverandør, som har tjek på alle krav til opkoblingen og den omkringliggende opsætning og vedligehold af AD FS, Safewhere Identify eller anden SSO-løsning.

Linkedin

Federation Managed Services: Optimer jeres omkostninger til drift og vedligehold af SSO.
Læs mere >

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?