Om Globeteam

Skal du også med til Microsoft Ignite 2016 til september?

MSIgnite_Atlanta_800X400

Globeteam har bestilt hotel, konference og fly til Microsoft Ignite i Atlanta til september. Vi deltager til Microsoft Ignite for at fastholde og udvikle vores faglige kompetencer og høre det nyeste om Microsofts teknologier og forretningsløsninger.

Har du også planer om at deltage i Microsoft Ignite? Så hører vi gerne fra dig, da vi ønsker at undersøge mulighederne for at mødes og afholde faglige og social events omkring konferencen, så vi får det bedste ud af ugens konference. Men også for bedre at kunne målrette det faglige indhold efter dine ønsker, behov og forudsætninger

Send en mail til Peder Lind Sørensen fra Globeteam på pls@globeteam.com om din eventuelle deltagelse, og om du ønsker at mødes til faglige og sociale events, hvor der vil være rig mulighed for vidensdeling med kollegaer fra andre virksomheder, Microsoft og Globeteam konsulenter.

Læs mere

Microsoft Ignite

Microsoft Ignite blev afholdt for første gang i 2015, og er Microsofts teknologievent, som betegnes som et ”must attend” for tidligere deltagere af Microsoft Management Summit og TechEd.

Microsoft Ignite 2016 er tiltænkt såvel IT beslutningstagere, IT Pro’er og udviklere, da spændet på konferencen tilgodeser både den dyb tekniske viden, men også den forretningsmæssige vinkel.

Her kan du høre om ”Mobile first, Cloud First” strategi, og gå i dybden med System Center, Azure, Office365, Skype For Business, Mobile Device Management, Windows 10, Windows Server og en masse af Microsofts forretningsløsninger og platforme. Konferencen er absolut værd at deltage i.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?