Om Globeteam

Sikkerhedsanalyser

Styrk jeres IT-sikkerhed med en sikkerhedsanalyse, der giver overblik og indsigt

Hvordan ser IT-sikkerhedsbilledet ud i din virksomhed eller organisation? Er I forberedt på nuværende og fremtidige sikkerhedstrusler? Gennemfører I løbende kontroller af IT-sikkerheden?

Lad Globeteam gennemføre en sikkerhedsanalyse fra top til tå af din virksomheds eller organisations infrastruktur for at få afklaret, hvordan I kan styrke den generelle IT-sikkerhed eller få styr på sikkerheden i en enkelt løsning som Office 365.

Er I en statslig myndighed, kan vi også hjælpe jer med en analyse af, hvor godt I er rustet til at efterleve de nye IT-tekniske minimumskrav.

Det opnår I med en sikkerhedsanalyse:

  • Få skabt overblik over din virksomheds nuværende sikkerhedsniveau og udfordringer baseret på en detaljeret gennemgang af relevante tekniske og organisatoriske forhold.
  • Et grundlag for at beslutte hvilket fremtidigt sikkerhedsniveau, I ønsker at opnå, og hvilke indsatsområder I skal fokusere på for at sikre det niveau.

Globeteams sikkerhedsanalyser og cases

Vi har her samlet et udpluk af de sikkerhedsanalyser, vi tilbyder, ligesom du kan læse en referencehistorie om gennemførelse af en IT-sikkerhedsaudit hos Kromann Reumert

Microsoft Security Workshop

Microsoft tilbyder et væld af værktøjer, som kan bidrage til at styrke virksomhedens IT-sikkerhed.

Vi hjælper jer med at skabe overblik over mulighederne med Microsoft, og sammen får vi lagt en strategi for, hvordan I kan forbedre jeres sikkerhedsposition.

Læs om vores Microsoft Security Workshop

Tekniske minimumskrav til IT-sikkerhed, hængelås omkring strøm af dataDigitalt eftersyn for statslige myndigheder

Statslige myndigheder skal pr. 1. januar 2020 efterleve en række IT-tekniske minimumskrav med henblik på at sikre et højt fælles sikkerhedsniveau i staten.

Globeteam tilbyder et eftersyn, hvor vi optimerer jeres IT-sikkerhed til minimumskravene og sikrer en effektiv compliance-proces fremadrettet.

Få sat flueben ved de tekniske minimumskrav

Sikkerhedsreview af virksomhedens Office 365-implementering

Office 365 gør hverdagen nemmere for din virksomhed, men hvilken grad af sikkerhed har du brug for – og hvordan?

Gennemfør et sikkerhedsreview i samarbejde med Globeteam og få afklaret, hvordan du kan styrke sikkerheden af din organisations Office 365-implementering.

Læs om vores Office 365-sikkerhedsreview


Case: Kromann Reumert går i skyen med omtanke og et solidt fundament af sikkerhed

Kromann Reumert tænker IT-sikkerhed og performance ind som et vigtigt fundament for deres digitalisering og valgte derfor at flytte deres maildata i skyen i samarbejde med Globeteam.

De fik skabt en løsning, som har medført besparelser både på sikkerhedsomkostninger og på drift, og som gør, at advokatvirksomheden kan fokusere mere på forretningsudvikling og GDPR.
Læs casen med Kromann Reumert 

LinkedinFor mere information, kontakt:
Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?