Om Globeteam

Rapport om digitalisering af sagsbehandlingen i Staten og en ny generation ESDH-systemer

Globeteam frigav ved et arrangement i Skuespilhuset den 5. januar en rapport om digitalisering af sagsbehandlingen i staten. Omdrejningspunktet i rapporten er en analyse af, hvilke faktorer der er afgørende for, at de statslige myndigheder får succes med deres sagsbehandlingssystemer samt om en ny generation af ESDH-systemer vil bidrage til bedre understøttelse af myndighedernes sagsprocesser.

Du kan læse resumeet af rapporten her

Undersøgelsen er gennemført i slutningen af 2016 og bygger på mere end 50 besvarelser fra statslige myndigheder, hvorfor vi har haft et godt grundlag for vurderingerne i rapporten. Rapporten er udført af Inge Bograd og Per Andreasen, der begge er specialister inden for digitalisering af offentlig sagsbehandling.

I undersøgelsen vurderer deltagerne blandt andet, at der i fremtiden er fire faktorer, der vil få stor betydning for den værdi digitaliseringen, giver dem som myndighed, og at de konfigurerbare procesplatforme med ESDH har potentiale til at udkonkurrere de eksisterende systemtyper.

Hvis du mener det kunne være relevant, kommer vi gerne forbi og gennemgår rapportens konklusioner for jer, hvor I også vil få udleveret et eksemplar af rapporten.

Vi har i Globeteam en bred og dyb viden omkring digitalisering af den offentlige sagsbehandling – lige fra optimering af anvendelsen af eksisterende systemer – både organisatorisk og teknisk – til bistand til udbud og implementering af nye løsninger.

 

 

Ny generation ESDH

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?