Om Globeteam

Peter Schmidt på imponerende talerrække til NIC – en af de førende og mest velrenommerede IT-konferencer i verden

For sjette år i træk slår Oslo Spektrum i dagene 1.-3. februar dørene op for 1400 deltagere på NIC, som er en af de førende konferencer for IT-professionelle verden over.

Konferencen byder på indlæg fra flere end 50 af verdens bedste talere med fokus på en bred vifte af emner, som relaterer sig til Microsoft og andre tredjepartsprodukter, -værktøjer og -tjenester.

Blandt det imponerende udbud af talere kan du blandt andet høre Globeteams Peter Schmidt, som under overskrifterne ”Manage Your Data in the Cloud with OneDrive for Business” og ”Collaboration with Office 365 Groups and Microsoft Teams – what to use and when” fortæller om den forretningsmæssige værdi, underliggende arkitektur og best practice i forhold til den nye OneDrive for Business-klient, samt om hvordan du får mest ud af Microsoft Teams og Office 365 Groups, og hvordan du tilpasser dem til at løse din virksomheds kommunikationsudfordringer.

Læs mere om Peter Schmidts indlæg her

Om NIC

NIC, som er en årligt tilbagevendende konference, bliver større og større år for år. Her kan du netværke med og lære af erfaringerne fra verdens førende IT-eksperter.

I løbet af de tre dage, konferencen varer, dykkes der dybt ned i praktisk viden om de mest anvendte produkter på markedet, og der bliver delt ud af erfaringer, tips og tricks.

Med andre ord stilles der ind på, hvordan du løser de mest almindelige opgaver og udfordringer under parolen: Less slides, more demos!

Læs mere om konferencen og køb din billet her

Kontakt Peter Schmidt

Har du ikke mulighed for at deltage på konferencen? Eller vil du bare gerne høre mere om Peter Schmidts egne erfaringer i forhold til din virksomhed? Så kan du læse mere om hans baggrund og kontakte ham direkte her:

Peter Schmidt / +45 2080 9436 / psc@globeteam.com

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?