Om Globeteam

Peter Schmidt opnår MVP-status for 10. år i træk

MVP_Peter_Schmidt650Globeteams konsulent Peter Schmidt er for 10. år i træk af Microsoft blevet tildelt MVP-status (Microsoft Most Valuable Professionals) for sin eksemplariske indsats og dybe viden om Microsofts produkter og tjenester.

Peter Schmidt er en af kun en håndfuld it-professionelle i verden, som både er MCSM (Microsoft Certified Solutions Master) og nu også MVP for 10. år i træk. Dette er en kæmpe anerkendelse af Peters kompetencer, og viser, at han er på forkant med den nyeste teknologi og blandt landets bedste på sit felt.

Microsoft Most Valuable Professionals eller MVP’ere, er tekniske eksperter, der lidenskabeligt deler deres viden med communitiet af udviklere og it-professionelle. De er altid på forkant og har en ustoppelig trang til at få fingrene i nye, spændende teknologier. De har meget dyb viden om Microsofts produkter og tjenester og samtidig arbejder de også på tværs af diverse platforme, produkter og løsninger. MVP’ere er drevet af deres passion, lysten til at hjælpe communitiet og deres trang til at lære nyt. Vigtigst af alt er de, foruden deres ekseptionelle tekniske viden, kendt for deres altid store vilje til at hjælpe.”  Tina Stenderup-Larsen, Community Program Manager, Microsoft

Læs mere her om MVP her

Peter Schmidt blev tilbage i 2008 certificeret som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) indenfor Exchange Server, og han er dermed en af de højst certificerede på dette område i verden. Han har derudover været Microsoft MVP, ligeledes siden 2008, på Exchange Server og nu Office Servers & Services. Så han er en af kun en håndfuld it-professionelle i verden, som både er MCSM og MVP.

 

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?