Om Globeteam

Mød Globeteams erfarne netværkshold og læs mere om vores nye kompetencecenter

På billedet ses nogle af Globeteams netværks- og infrastrukturspecialister. Fra venstre Jacob Elkjær, Jesper Hanno Hansen, Jesper Krogh, Bo Snitkjær Nielsen, Thomas Bach, Ulrich Rysgaard og Karsten Kongstad

Hos Globeteam bød vi tidligere på året velkommen til Jacob Elkjær. Jacob skal sammen med vores øvrige netværks- og infrastrukturspecialister bygge og drive et netværkskompetencecenter i Globeteam, som skal have fokus på at optimere virksomheders netværksløsninger. Vi har spurgt Jacob Elkjær om, hvordan arbejdet med at sammensætte et netværkshold skrider frem.

”Vi har de sidste par måneder arbejdet målrettet med at sammensætte et hold af Danmarks nok mest erfarne netværks- og infrastrukturspecialister. Holdet består både af eksisterende og nytilkomne konsulenter, som i dag allerede er godt i gang med at optimere større virksomheders netværk og infrastruktur, hvor de tænker sikkerheden ind som en logisk del af implementeringen.

I 95 % af vores projekter hos kunderne er cloud first en præmis i form af IAAS, PAAS eller SAAS. Cloud first-præmissen stiller krav til design, arkitektur og ikke mindst til vurdering af sikkerheden, men også krav til segmenteringen af både den fysiske arkitektur og til bindingen til forretningen og strukturen mellem applikationer og tjenester på kundernes netværk, og det kan vi assistere kunderne med,” siger Jacob Elkjær fra Globeteam.

For at sikre, at kundernes infrastruktur og netværk er gearet til at takle virksomheders fremtidige udfordringer, skal netværksholdet i tæt samarbejde med Globeteams managementkonsulenter og udviklingsspecialister videreudvikle kompetencecenterets strategi og leverancer.

Skræddersyede netværksløsninger med ejerskab i forretningen og IT

Netværket skal afspejle virksomhedens behov og fremtidige strategi, og netop det tætte samarbejde mellem Globeteams managementkonsulenter og teknologispecialister, mener Jacob, er en af Globeteams særlige styrker i forhold til så mange andre større netværkshuse.

”Netværksløsninger er kritiske bærere af virksomheders data og information, og et sikkert, stabilt og automatiseret netværk er derfor forretningskritisk og stiller krav til større ejerskab i såvel forretningen og IT.

Hos Globeteam arbejder vi målrettet på at kunne fungere som den optimale samarbejdspartner ved at sætte et hold, der har en forståelse for og evne til at tilpasse netværksløsninger til virksomhedernes individuelle forhold. Men også til den hurtige udvikling, som vi ser i øjeblikket inden for virksomhedsnetværk, hvor kunstig intelligens blot er nogle af de teknologier, som kommer til at have en stor effekt på netværk,” siger Jacob Elkjær.

Jacob fortæller, at netværksholdet netop arbejder tæt sammen med de andre teams i Globeteam for at kunne levere fremtidige netværksløsninger, der skaber værdi for de kunder, som Globeteam arbejder for.

”Globeteams management-konsulenter har indgående forståelse for at afdække og forene virksomhedernes nuværende og fremtidige forretningsbehov med det, netværket skal levere.

Dernæst kan vi som netværks- og infrastrukturspecialister forestå den konkrete implementering af en tilpasset, sikker og nutidig hybrid netværksarkitektur mod kundens aktuelle situation og fremtidige behov.

Og vores udviklere kan bringe kundens netværksløsning videre ind i fremtiden ved hjælp af machine learning og RPA, som har stort potentiale til at effektivisere netværk og håndtere de ekstreme mængder af data, som netværket leverer.”

Jacob fortæller, at han over sommeren sammen med resten af forretningsområderne i Globeteam arbejder videre med at udvikle kompetencecenterets strategi og leverancer, og i takt med, at dette arbejde skrider frem, vil vi løbende bringe artikler.

Læs her, hvorfor Jacob Elkjær valgte at starte i Globeteam, og hvad der motiverer og driver ham ved konsulentarbejdet.

Læs også artiklen ”Globeteam udvider forretningen og bygger netværks kompetencecenter”

Værdien for kunderne

Værdien for vores kunder spænder fra analyser, der giver beslutningstagere mulighed for at træffe vidensbaserede konkrete beslutninger, som fører til direkte effektivisering og direkte besparelser.

Vores kunder opnår en garanti for, at netop sikkerheden er struktureret og implementeret som det forventes i forhold til compliance-regulativer, og udgør således ikke en økonomisk risiko.

Derudover opnår de produktivitetsforøgelse i de operationelle og administrative dele af organisationens procesbeskrivelser og standardprocedure, beskrevet og implementeret efter standardmetoder.

Kontakt Jacob Elkjær

Giver du en kop kaffe, kommer Jacob Elkjær meget gerne forbi til en uforpligtende dialog og fortæller om kompetencecenterets netværksydelser, og om hvordan de i tråd med jeres netværksbehov og de digitale og dynamiske forandringer, I arbejder under, kan sikre et proaktivt, sikkert og konstant stabilt netværk. Du kan fange Jacob på mobil +45 2465 0165 eller på e-mail jae@globeteam.com.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?