Kommende webinarer  

Hos Globeteam afholder vi i 2021 en række webinarer, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

I 2021 fortsætter vi bl.a. med vores webinarrække under overskriften ”Work is not a place”, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om, hvordan du sikrer de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen.

Ligeledes kører vi en webinarrække inden for ”Optimering og digitalisering af processer”, hvor du kan hente inspiration til, hvordan man som organisation kan fortsætte rejsen mod yderligere optimering og digitalisering af processer. 

Du kan også se frem til en helt ny webinarrække med temaet “Stay safe, start smart”, hvor vi bryder sikkerhedsopgaven ned i overskuelige fokusområder og kommer med forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb. Webinarrækken starter i september.

Du finder vores kommende webinarer her neden for og tidligere afholdte webinarer her

God fornøjelse!

 

ISDN lukker - tag Globeteam med på råd

ISDN lukker! Er I forberedte? Afholdes i september

 


Teleselskaberne er godt i gang med at kommunikere ud omkring nedlukning af al ISDN. Indtil videre tyder alt på, at aftaler opsiges med virkning fra d. 31. december 2021. Årsagen er, at de gamle forbindelser, herunder ISDN, er teknologisk forældede og dyrere at drifte for teleselskaberne i forhold til mere tidssvarende løsninger.

Hvis jeres telefoni er baseret på ISDN, bør I have en plan for, hvordan virksomheden trygt og sikkert får skiftet til en ny og moderne telefoniplatform. Derfor inviterer Telenor og Globeteam til seminar, hvor vi sætter fokus på, hvordan I kan forny og modernisere jeres telefoniløsning.

Tilmelding til webinaret, der afholdes i september åbnes snarest muligt

 


Hvis du automatisk vil have tilsendt nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?