Kommende webinarer  

Hos Globeteam afholder vi i 2021 en række webinarer, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

I 2021 fortsætter vi bl.a. med vores webinarrække under overskriften ”Work is not a place”, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om, hvordan du sikrer de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen.

Du kan også se frem til en helt ny webinarrække inden for ”Optimering og digitalisering af processer”, hvor du kan hente inspiration til, hvordan man som organisation kan fortsætte rejsen mod yderligere optimering og digitalisering af processer. 

Du finder vores kommende webinarer her neden for og tidligere afholdte webinarer her

God fornøjelse!

 

Digitaliseringsstrategi og den Digitale Ambition, den 19. maj kl. 8:30-9:30

 

 
Hør hvordan du skaber en overskuelig digitaliseringsstrategi, der kobler forretning og IT-planer sammen. Helt konkret dykker vi ned i en case, hvor topledelsen og IT-ledelsen i Superfos, der i 2020 blev opkøbt, fik behov for at gentænke ambitioner og planer for virksomhedens digitalisering.

Lad dig inspirere af Michael Opsahl fra Superfos, der som IT-chef netop selv har været igennem processen med at definere den digitale ambition og få indblik i Globeteams “Digital Ambition”-metode, når Jesper Vraa Nielsen, der er forretningskonsulent i Globeteam, sætter perspektiv på Digital Ambition projektet.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Fremtidens retail: Onlinehandlen og de fysiske butikkers fælles dynamik, den 26. maj kl. 10-11:30 


Detailhandlens relation til kunderne ændrer sig efter coronakrisen. Nøglen til at levere unikke kundeoplevelser – såvel fysisk som online – er at lære sine kunder bedre at kende gennem data og ikke mindst blive bedre til at udnytte eksisterende data til at øge kundeloyaliteten og salget.

Frankly, Retail-Tech Lab i Lyngby og Globeteam inviterer til webinar om fremtidens retail, hvor øget digitalisering og en connect-retail strategi vil blive et afgørende forretningskritisk konkurrenceparameter.

Talere på webinaret: Nicolai Wichmann, CEO og Partner hos Frankly, Kim Hein, direktør hos RetailTech Lab i Lyngby og Jakob Elkjær, konsulent hos Globeteam

Læs mere og tilmeld dig her 

Facility Management målrettet mod kommuner. Tilmelding åbner snarest


Ovenpå et år med nedlukninger, hjemmearbejde og flydende arbejdsforhold er indretningen af fremtidens arbejdsplads højaktuel.

Men kontorfaciliteter skal også driftes på en forsvarlig, bæredygtig måde, der flugter med målsætningerne i den grønne omstilling. 

På dette webinar sætter Microsoft og Globeteam fokus på Facility Management målrettet mod kommuner.

Tilmelding til webinaret, der afholdes i maj åbnes snarest muligt

 

Hvis du automatisk vil have tilsendt nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?