Kommende webinarer  

Hos Globeteam afholder vi i 2021 en række webinarer, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

I 2021 fortsætter vi bl.a. med vores webinarrække under overskriften ”Work is not a place”, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om, hvordan du sikrer de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen.

Du kan også se frem til en helt ny webinarrække inden for ”Optimering og digitalisering af processer”, hvor du kan hente inspiration til, hvordan man som organisation kan fortsætte rejsen mod yderligere optimering og digitalisering af processer. 

Du finder vores kommende webinarer her neden for og tidligere afholdte webinarer her

God fornøjelse!

 

Work is not a place

#1 Modern Management Windows enheder – den 2. marts 2021 kl. 9.00-10.00 

 
På dette webinar om Modern Management bliver du klogere på, hvordan du med afsæt i Microsoft Endpoint Manager kan styrke effektiviteten i din styring og administration af Windows 10 enheder, samtidig med at du bibeholder tilgængeligheden hos brugerne. Alt dette uden at sætte udrulning, opdateringer eller generel administration over styr eller for den sags skyld slække på sikkerheden. Indlægsholderne på #1 Modern Management er Simon Hartmann Eriksen og Nagip Ameti.

#2 Modern Management mobile enheder – den 9. marts 2021 kl. 9.00-10.00

 
På webinaret om Modern Management af mobile enheder kigger Bo Snitkjær Nielsen og Thomas Gregersen på Endpoint Manager til styring og administration af mobile enheder med et fortsat delfokus på sikkerhed. Du bliver på dette webinar klogere på, hvordan du sikkert og effektivt kan administrere mobile enheder baseret på Android eller iOS, og hvordan du med fordel kan administrere flere brugere på samme device.

 

Optimering og digitalisering af processer

Microsoft Teams Adoption Webinar

Kunstig intelligens til støtte for sagsbehandling den 24. februar kl. 8:30-9:30

 
Deltag på webinaret og hør hvordan Grundejernes Investeringsfond (GI) vil bruge machine learning, om den forventede forretningsværdi og bliv inspireret til, hvordan du selv kommer i gang med at udnytte teknologien. 

Indlægsholderne er Kontorchef for Konto i GI, cand.jur. Marianne Mosbæk, strategikonsulent i Globeteam Per Andreasen samt AI-specialist i Globeteam Nick Rishøj Danmand.

 

Digitalisering af processer under Corona-nedlukningen,  den 24. marts kl. 8:30-9:30

 
Nøjagtig samtidig med Corona-nedlukningen i foråret 2020 igangsatte Område for Parkering (OPK) i Københavns Kommune et udviklingsprojekt, der skulle lede frem til en ny selvbetjenings- og sagsbehandlingsløsning til ansøgning og administration af parkeringslicenser for beboere og virksomheder i kommunen. Globeteam er leverandør af løsningen, men i det år, hvor projektet hidtil har varet, har OPK og Globeteam ikke mødt hinanden fysisk.

Hør projektlederen fra OPK, fortælle om, hvordan det har været at gennemføre et så komplekst projekt uden at mødes fysisk med leverandøren. Hvad har været de store udfordringer, og hvordan er det lykkedes at komme igennem projektet?

Talere: Projektleder i OPK, Jacob Gunnes og projektleder i Globeteam, Peter Birkedal


Tilmelding åbnes snarest muligt

Frontløberne fortæller: det kræver parathed at udnytte nye teknologier og metoder, den 22. april kl. 8:30-9:30

 
Syddjurs Kommune er blandt de kommunale frontløbere, når det gælder afprøvning og indførsel af nye teknologier til at understøtte sagsbehandlingen og opgaveløsningen. Kom og hør deres erfaringer – hvad er nemt og hvad er svært når helt ny teknologi og metoder skal indføres? Hvor ligger de store gevinster ved at gøre det – og hvilke barrierer er der for at opnå dem? Hvad kræver det af egen organisation?

Talere på webinaret: Digitaliseringskonsulent Sofie Lykke Sørensen og systemansvarlig for procesplatform og dataspecialist Nicklas Pape Healy fra Syddjurs Kommune, samt forretningskonsulenter Inge Bograd og Per Andreasen fra Globeteam

Tilmelding åbnes snarest muligt

 

Andre temaer

Fremtidens retail: Onlinehandlen og de fysiske butikkers fælles dynamik! 


Detailhandlens relation til kunderne ændrer sig efter coronakrisen. Nøglen til at levere unikke kundeoplevelser – såvel fysisk som online – er at lære sine kunder bedre at kende gennem data og ikke mindst blive bedre til at udnytte eksisterende data til at øge kundeloyaliteten og salget.

Frankly, Retail-Tech Lab i Lyngby og Globeteam inviterer til webinar om fremtidens retail, hvor øget digitalisering og en connect-retail strategi vil blive et afgørende forretningskritisk konkurrenceparameter.

Talere på webinaret: Nicolai Wichmann, CEO og Partner hos Frankly, Kim Hein, direktør hos RetailTech Lab i Lyngby og Jakob Elkjær, konsulent hos Globeteam

Læs mere og tilmeld dig her 

Facility Management målrettet mod kommuner


Ovenpå et år med nedlukninger, hjemmearbejde og flydende arbejdsforhold er indretningen af fremtidens arbejdsplads højaktuel.

Men kontorfaciliteter skal også driftes på en forsvarlig, bæredygtig måde, der flugter med målsætningerne i den grønne omstilling. 

På dette webinar sætter Microsoft og Globeteam fokus på Facility Management målrettet mod kommuner.

Agenda og tilmelding til webinaret der afholdes i slutningen af marts åbnes snarest muligt

 

Hvis du automatisk vil have tilsendt nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?