Kommende webinarer  

Hos Globeteam afholder vi i 2021 en række webinarer, hvor du kan se frem til vidensdeling mellem forskellige virksomheder, specialister og Globeteam. Temaerne for vores webinarer understøtter aktuelle digitaliseringsbehov hos både offentlige og private virksomheder.

I 2021 fortsætter vi bl.a. med vores webinarrække under overskriften ”Work is not a place”, hvor du bliver klædt på med den nyeste viden om, hvordan du sikrer de bedste rammer for en digital arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde fleksibelt og skaber værdi for forretningen.

Ligeledes kører vi en webinarrække inden for ”Optimering og digitalisering af processer”, hvor du kan hente inspiration til, hvordan man som organisation kan fortsætte rejsen mod yderligere optimering og digitalisering af processer. 

Du kan også se frem til en helt ny webinarrække med temaet “Stay safe, start smart”, hvor vi bryder sikkerhedsopgaven ned i overskuelige fokusområder og kommer med forskellige perspektiver på håndteringen af trusselsbilleder og cyberangreb. Webinarrækken starter i september.

Du finder vores kommende webinarer her neden for og tidligere afholdte webinarer her

God fornøjelse!

 

Deltag i webinar om Zero Trust og pragmatisk sikkerhed

Identity and Access Management (IAM) – 12. oktober


Under temaet “Stay safe, start smart” stiller Globeteam med en række webinarer og artikler skarpt på cybersikkerhed.

Andet webinar i rækken handler om vigtigheden af at skabe sikkerhed omkring identiteter og brugere og styring af disse. Hør hvordan du, med Zero Trust arkitekturen som metode, bedst sikrer identiteter og deres adgange til ressourcer i jeres IT-miljø.

På webinaret kommer vi ind på spørgsmål som:

  • Hvilke eksisterende konti har vi?
  • Hvem må tilgå hvilke funktioner, systemer, data og fra hvilken enhed, placering eller geografi?
  • Hvornår skal adgangen valideres og med hvilke kriterier?
  • Hvor ofte skal kriterier og konditioner for identiteter og adgange evalueres?

Du kan se det første webinar “Zero Trust og pragmatisk sikkerhed” her  

Tilmeld dig her

 


Hvis du automatisk vil have tilsendt nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?