Se webinarer og hent vores nyeste e-bøger

Vi publicerer løbende e-bøger og faglige artikler samt afholder webinarer og events. Vi har samlet det hele her på siden, hvor du kan hente det indhold, som er interessant for dig.

Sæt dig godt til rette og lad dig inspirere 🙂

E-bøger

Få mere ud af jeres forretningsdata – en praktisk guide til ML/AI

 
I e-bogen får du et indblik i den procestilgang, de sikkerhedsstandarder og det metodeapparat, Globeteam anvender i dataprojekter. Du finder også fem cases fra offentlige og private virksomheder, der anvender dataanalyser, machine learning eller kunstig intelligens til at styrke forretningen.

Tre ledere om brugen og værdien af berigede data indenfor sundhed, retail og ejendomsbranchen

 
I denne e-bog kan du læse interviews med tre beslutningstagere fra DEAS, Rigshospitalet og home Erhverv. Vi har spurgt dem, hvorfor brugen af berigede forretningsdata er et uundværligt strategisk ledelsesredskab.

Sådan opnår du effektfuld kommunikation og samarbejde med Teams og Office 365 

 
E-bogen indeholder konkrete råd til, hvordan du med fordel kan gribe jeres adoption af Microsoft Teams an. Du får også forslag til metoder og eksempler fra andre virksomheder, som kan inspirere dig og hjælpe din virksomhed helt i mål med Teams.

Webinarer og events

Microsoft Teams Adoption Webinar

Tilmeld dig webinar om Microsoft Teams Adoption

 
På dette webinar får du inspiration til at tage næste skridt i brugen af Microsoft Teams og udnytte platformens fulde forretningsmæssige potentiale
Bo Overgaard-Høifeldt vil dele konkrete værktøjer og gode råd til, hvordan din virksomhed kan bringe jeres Teams og M365 implementering og brug videre med aktiv involvering af IT-organisationen, ledelsen og brugerne.

Webinar om ransomware – afdæk din virksomheds samlede robusthed og håndtering af ransomware

 
På denne webinar-optagelse kan du høre cyber-ekspert Gorm Christiansen og sikkerhedskonsulent Jesper Hanno Hansen give deres bud på, hvordan du afdækker din virksomheds samlede robusthed og håndtering af ransomware, og hvordan du helt konkret beskytter din virksomhed mod de mange ransomware-varianter, der aktuelt er i omløb.

Billede fra gå-hjem-møde om NSIS-standarden og kommunerne

Gå-hjem-møde om NSIS-standarden og dens betydning for kommunerne

 
På denne optagelse kan du blive klogere på NSIS-standarden, og hvad det indebærer for kommunen at blive klar til at efterleve den. Med udgangspunkt i fire overordnede opgaveområder får du et billede af omfanget af opgaven. Du får også indsigt i Globeteams løsninger til hhv. lokal IdP og vores procesløsning til understøttelse af bl.a. indrullering af nye medarbejdere.

 

Webinar om governance og effektfuld adoption af Microsoft Teams

 
På denne webinar-optagelse tager Jesper Voss et kig på, hvordan man opbygger en god struktur og dermed governance omkring Microsoft Teams og stadig bevarer produktiviteten.
Du møder også Bo Overgaard-Høifeldt, som kommer med anbefalinger til, hvordan du sikrer, at brugerne og dermed organisationen får den optimale effekt ud af de nye muligheder.

Se webinar-optagelse om Microsoft Teams Calling, Meetings & Rooms

 
På denne webinar-optagelse gennemgår Thomas Juhl Olesen og Carsten Lund Meilbak de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at binde markedets førende kommunikations- og samarbejdsplatform, Microsoft Teams, sammen med jeres møderum og telefoni. En af de store fordele er, at I med Teams, kan styrke produktiviteten og samarbejdet i virksomheden.


Hvis du automatisk vil have tilsendt nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?