Se webinarer og hent vores nyeste e-bøger

Vi publicerer løbende e-bøger og afholder webinarer og events. Vi kalder det content-guf og har samlet det hele her på siden, hvor du kan hente det indhold, som er interessant for dig.

Foruden e-bøger og webinarer kan du følge vores temaserier, hvor du kan læse fagligt berigende artikler om højaktuelle emner. 

Sæt dig godt til rette og lad dig inspirere 🙂

E-bøger

Sådan beskytter Region Midtjylland 36.000 brugere mod cyberkriminalitet

 
Mange taler om det. Færre kan det. Få mestrer det. Etableringen og driften af et effektivt Security Operations Center (SOC) er en størrelse med mange ubekendte. Her fortæller CISO i Region Midtjylland, Kenneth Becker, hvordan de har defineret deres SOC som en virtuelt forankret styringskapabilitet, der på tværs af fire områder i it-afdelingen kan identificere, analysere og respondere på sikkerhedshændelser.

Få mere ud af jeres forretningsdata – en praktisk guide til ML/AI

 
I e-bogen får du et indblik i den procestilgang, de sikkerhedsstandarder og det metodeapparat, Globeteam anvender i dataprojekter. Du finder også fem cases fra offentlige og private virksomheder, der anvender dataanalyser, machine learning eller kunstig intelligens til at styrke forretningen.

Tre ledere om brugen og værdien af berigede data indenfor sundhed, retail og ejendomsbranchen

 
I denne e-bog kan du læse interviews med tre beslutningstagere fra DEAS, Rigshospitalet og home Erhverv. Vi har spurgt dem, hvorfor brugen af berigede forretningsdata er et uundværligt strategisk ledelsesredskab.

Sådan opnår du effektfuld kommunikation og samarbejde med Teams og Office 365 

 
E-bogen indeholder konkrete råd til, hvordan du med fordel kan gribe jeres adoption af Microsoft Teams an. Du får også forslag til metoder og eksempler fra andre virksomheder, som kan inspirere dig og hjælpe din virksomhed helt i mål med Teams.

Webinarer og events

Se webinar-optagelse om NSIS – Del 1: IT-understøttelse og løsninger

På dette webinar får du klarhed over de opgaver, der ligger frem mod implementeringen af NSIS-standarden i 2022 og bliver klogere på, hvordan din organisation kan bruge ventetiden til at få designet en løsningsplatform, der sidder lige i skabet i forhold til jeres behov og infrastruktur.

Med udgangspunkt i Digitaliseringsstyrelsens roadmap og de tekniske krav til NSIS skitserer Jesper Hvid og Bjarne Dollerup fra Globeteam forskellige løsningsdesigns og giver vores bud på, hvordan I  opnår den bedste brugeroplevelse og administration af brugeridentiteter på baggrund af jeres eksisterende setup.

    

Se webinar-optagelse om Zero Trust og pragmatisk sikkerhed

Se webinar-optagelse om Zero Trust og pragmatisk sikkerhed

 
På dette webinar får du et indblik i NIST frameworkets Zero Trust-arkitektur, og hvordan vi anvender Zero Trust i vores tilgang til sikkerhed i et it-miljø. I Zero Trust arkitekturen er der ingen implicit adgang. Brugere og aktiver skal autenticeres og autoriseres. Adgangskontroller gennemtvinges og sker så granuleret som muligt og altid med færrest mulige rettigheder for øjet. Hvordan passer det ind i en moderne it-verden, hvor arbejdet er uafhængig af tid, sted og enhed?

Med afsæt i Zero Trust-arkitekturen giver Globeteams sikkerhedskonsulenter Jesper Hanno Hansen og Jesper Krogh dig et indblik i, hvordan vi anlægger en pragmatisk tilgang til cyber security.

Se webinar-optagelse om Identity and Access Management

Se webinar-optagelse om Identity and Access Management

 
Andet webinar i rækken om Zero Trust handler om vigtigheden af at skabe sikkerhed omkring identiteter og brugere og styring af disse. Globeteams sikkerhedskonsulenter Jesper Hanno Hansen og Jesper Krogh dig et indblik i, hvordan du, med Zero Trust arkitekturen som metode, bedst sikrer identiteter og deres adgange til ressourcer i jeres IT-miljø. På webinaret kommer vi ind på spørgsmål som:

Hvilke eksisterende konti har vi?
Hvem må tilgå hvilke funktioner, systemer, data og fra hvilken enhed, placering eller geografi?
Hvornår skal adgangen valideres og med hvilke kriterier?
Hvor ofte skal kriterier og konditioner for identiteter og adgange evalueres?

 

 

Se webinar-optagelse om Identity and Access Management

Se webinar-optagelse om Sikkerhed i Microsoft 365

 
På tredje webinar i rækken om Zero Trust sætter Flemming Arper, Kasper Nørregaard og Kim Svane Pedersen fokus på beskyttelse af information og data – også kaldet “Information Protection”. De kommer blandet andet ind på spørgsmål som:

Hvordan sikrer du bedst data, også selvom de forlader de enheder, apps, infrastruktur og netværk, som organisationen kontrollerer?
Hvordan klassificeres, mærkes og krypteres data?
Hvordan begrænser du adgangen til data baseret på roller og konditioner, så hackere ikke slipper ind og værdifuld information slipper ud?

Se webinar-optagelse om fremtidens samarbejdsplads

Se webinar-optagelse om Fremtidens Samarbejdsplads

 
Hør hvordan fremtidens inspirerende arbejdsplads kan se ud og få konkrete eksempler på, hvordan teknologien kan understøtte indretningen og driften af den moderne samarbejdsplads. Vi tager udgangspunkt i DFDS’ nye domicil på Marmormolen. Henrik Svane fra DFDS fortæller om DFDS’ vision og deres mange overvejelser i bestræbelserne på at skabe ”the future workplace”. Anne Heinsvig fra RITA arch kommer med konkrete bud på, hvordan de fysiske arbejdspladser ser ud og fungerer i fremtiden og Jacob Elkjær fra Globeteam gør dig klogere på, hvordan digital understøttelse af indretning og bæredygtig drift af moderne kontorfaciliteter kan være med til at skabe verdens bedste arbejdsplads

Webinar-optagelse om Fremtidens Retail

Se webinar-optagelse om Fremtidens Retail

 
Detailhandlens relation til kunderne ændrer sig efter coronakrisen. Nøglen til at levere unikke kundeoplevelser – såvel fysisk som online – er at lære sine kunder bedre at kende gennem data og ikke mindst blive bedre til at udnytte eksisterende data til at øge kundeloyaliteten og salget.

På dette webinar giver Nicolai Wichmann fra Frankly, Kim Hein fra RetailTech Lab i Lyngby og Jakob Elkjær fra Globeteam dig et indblik i, hvordan fysiske butikker og onlinehandlen kan gøre bedre brug af eksisterende data til at forbedre kundeoplevelsen og øge værdien af deres aktiver

 

Se webinar-optagelse om parathed til at afprøve nye teknologier

Se webinar-optagelse om parathed til at afprøve nye teknologier

 
Hør hvordan Syddjurs Kommune har nyttige og dyrekøbte erfaringer med at afprøve nye teknologier i samspil med kendte IT-værktøjer. Og få indsigt i, hvad det kræver af parathed, og hvordan din organisation kan undgå faldgruber, når Inge Bograd, der er forretningskonsulent i Globeteam, fortæller om organisationens digitale modenhed og metoden til at måle denne.

Webinar-optagelse om IT-udviklingsprojekter på corona-afstand

Se webinar-optagelse om IT-udviklingsprojekter på corona-afstand

 
På dette webinar fortæller Globeteams to konsulenter Peter Birkedal og Per Andreasen, samt Jacob Gunness fra Københavns Kommune om, hvordan det har været at gennemføre et IT-udviklingsprojekt uden fysiske møder overhovedet mellem kunde og leverandør. Hvad har læringen været, og hvad kan tages med til kommende projekter?

Webinar-optagelse om Modern Management Windows enheder

Se webinar-optagelse om Modern Management Windows-enheder

 
På dette webinar gør Simon H. Eriksen og Nagip Ameti dig klogere på, hvordan du med afsæt i Microsoft Endpoint Manager kan styrke effektiviteten i din styring og administration af Windows 10-enheder, samtidig med at du bibeholder tilgængeligheden hos brugerne. Alt dette uden at sætte udrulning, opdateringer eller generel administration over styr eller for den sags skyld slække på sikkerheden.

 

Webinar-optagelse om Modern Management mobile enheder

Se webinar-optagelse om Modern Management af mobile enheder

 
På dette webinar kigger Bo Snitkjær Nielsen og Thomas Gregersen på Endpoint Manager til styring og administration af mobile enheder med et delfokus på sikkerhed. Du bliver klogere på, hvordan du sikkert og effektivt kan administrere mobile enheder baseret på Android eller iOS, og hvordan du med fordel kan administrere flere brugere på samme device.

Webinar om kunstig intelligens - Globeteam

Se webinar-optagelse om Kunstig Intelligens

 
Hør hvordan Grundejernes Investeringsfond vil bruge machine learning, om den forventede forretningsværdi og bliv inspireret til, hvordan du selv kommer i gang med at udnytte teknologien. Konsulent Per Andreasen og AI-specialist Nick Rishøj Danmand, begge fra Globeteam, deler sammen med Marianne Mosbæk fra Grundejernes Investeringsfond ud af deres erfaringer.

NSIS Webinar

Se webinar-optagelse om NSIS – Få styr på krav og processer

 
I løbet af denne webinar-optagelse får du styr på de krav og processer, der indføres med den nye NSIS-standard. Jesper Hvid og Ulf Livoff fra Globeteam samt Martin B. Nielsen fra REVI-IT gør dig klogere på de udfordringer og faldgruber, der er forbundet med at leve op til NSIS-standarden – lige fra login-sikkerhed til revision. Og du får svar på, hvad det kræver at nå i mål med NSIS

 

Microsoft Teams Adoption Webinar

Se webinar-optagelse om Microsoft Teams Adoption

 
På denne webinar-optagelse får du inspiration til at tage næste skridt i brugen af Microsoft Teams og udnytte platformens fulde forretningsmæssige potentiale. Bo Overgaard-Høifeldt vil dele konkrete værktøjer og gode råd til, hvordan din virksomhed kan bringe jeres Teams- og M365-implementering og -brug videre med aktiv involvering af IT-organisationen, ledelsen og brugerne.

Se webinar-optagelse om Microsoft Teams Calling, Meetings & Rooms

 
På denne webinar-optagelse gennemgår Thomas Juhl Olesen og Carsten Lund Meilbak de muligheder og fordele, I som virksomhed kan opnå ved at binde markedets førende kommunikations- og samarbejdsplatform, Microsoft Teams, sammen med jeres møderum og telefoni. En af de store fordele er, at I med Teams kan styrke produktiviteten og samarbejdet i virksomheden.

Se webinar-optagelse om cyber-sikkerhed

 
På denne webinar-optagelse viser Boye Vanell og Jesper Hanno Hansen fra Globeteams cyber- og sikkerhedsteam, hvordan I kan løfte vidensniveauet i jeres organisation med et aktivt online, gamified læringsmiljø. På webinaret vil du bl.a. også se de seneste trusler udfolde sig, og hvordan I i læringsmiljøet løser udfordrende opgaver, der tester og måler på den tilegnede viden. 

 

Se webinar-optagelse om ransomware – afdæk din virksomheds samlede robusthed og håndtering af ransomware

 
På denne webinar-optagelse kan du høre cyber-ekspert Gorm Christiansen og sikkerhedskonsulent Jesper Hanno Hansen give deres bud på, hvordan du afdækker din virksomheds samlede robusthed og håndtering af ransomware, og hvordan du helt konkret beskytter din virksomhed mod de mange ransomware-varianter, der aktuelt er i omløb.

Se webinar-optagelse om governance og effektfuld adoption af Microsoft Teams del 1 og del 2

 
På denne webinar-optagelse møder du Bo Overgaard-Høifeldt, som kommer med anbefalinger til, hvordan du sikrer, at brugerne og dermed organisationen får den optimale effekt ud af de nye muligheder. Dernæst tager Jesper Voss et kig på, hvordan man opbygger en god struktur og dermed governance omkring Microsoft Teams og stadig bevarer produktiviteten. 

Billede fra gå-hjem-møde om NSIS-standarden og kommunerne

Gå-hjem-møde om NSIS-standarden og dens betydning for kommunerne

 
På denne optagelse kan du blive klogere på NSIS-standarden, og hvad det indebærer for kommunen at blive klar til at efterleve den. Med udgangspunkt i fire overordnede opgaveområder får du et billede af omfanget af opgaven. Du får også indsigt i Globeteams løsninger til hhv. lokal IdP og vores procesløsning til understøttelse af bl.a. indrullering af nye medarbejdere.


Hvis du automatisk vil have tilsendt vores content-guf, så som nye e-bøger, faglige artikler og information om webinarer, så hop ind og tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?