Om Globeteam

Office 365 kan hjælpe til en bedre produktivitet

Som vi tidligere har annonceret, er Globeteam den første Guldpartner på Cloud Productivity i Danmark. Det betyder, at vi som den eneste partner har opnået den højeste status inden for Cloud Productivity. Productivity eller produktivitet er netop nøglefokus i Globeteams tilgang til Office 365.

Det har været kendt i en årrække, at Danmark har en lav produktivitetsvækst, og dette har vi gennem de seneste år adresseret med forskellige tiltag i forretningen og i IT. Office 365, som er dækket under Cloud Productivity, er et af de nøgleområder, som kan medvirke til at give en højere produktivitet i de kommende år.

Globeteams tilgang til Office 365 projekter – fokus på forretningsunderstøttelse og produktivitetsforbedring

Globeteams tilgang til Office 365 projekter er unik for markedet. Med vores sammensætning af spidskompetencer inden for både infrastruktur og forretning har vi mulighed for at adressere projekter fra både en teknisk og en forretningsmæssig vinkel. Herved realiseres ikke alene en række infrastrukturmæssige gevinster, men også en bedre forankring af Office 365 platformen i forretningen.

Inden vi i Globeteam starter et Office 365 projekt sammen med en kunde, afholder vi workshops med forretningsinteressenter og udarbejder en plan for hvordan og inden for hvilke områder, den nye platform skal skabe ekstra værdi.

Globeteam tager ansvar for hele processen, og sammen med vores kunder måler vi på, om den nye platform giver den ønskede gevinst og bidrager til at øge produktiviteten blandt kundens medarbejdere.

Produktivitetsforbedringer kan fx:

  • Opnås gennem undervisning i Office pakken – vi ser, at mange virksomheder fortsat benytter Office, som den så ud i en 2003 version. Nye funktioner og et forbedret brugerinterface kan være medvirkende til, at en medarbejder let kan hente 15-30 min. ekstra effektivitet pr. dag.
  • Være at optimere måden, vi arbejder i projektrum på, og måden vi deler og samarbejder om information og dokumenter. Office 365 giver nogle helt unikke muligheder for vidensdeling, som forretningen kan få stor værdi af.

Produktivitetsforbedringer med Office 365 kan opnås flere steder i forretningen. Vi anbefaler, at du tager kontakt til undertegnede for en indledende dialog om alle Office 365 mulighederne.

quote_iconGlobeteam er som den første Microsoft-partner i Danmark blevet Guld-certificeret på kompetencen ”Cloud Productivity”. I kraft af deres tekniske kompetence og stærke kundefokus sikrer Globeteam at vores fælles kunder kommer godt i gang med Office 365”, siger Kamilla Jørning Roost, salgsdirektør Microsoft Danmark.

Kontakt

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 3074 7474

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?