Om Globeteam

Office 365 Advanced Threat Protection

Beskyt din mail og filer med Office 365 Advanced Threat Protection  

Mange virksomheder og myndigheder bruger i dag Office 365, og stadigt flere kommer til. Hackerne retter derfor typisk deres angreb mod Office 365-konti og medarbejdernes e-mails, da det kan være en smutvej til virksomhedens andre systemer og data. 

Det er derfor vigtigt at beskytte virksomheden mod skadeligt mail-indhold og alt for dyrt at lade være, da det har store konsekvenser for de virksomheder, som ikke er beredte 

Med mailbeskyttelses-løsningen Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) kan Globeteam hjælpe jer sikkert i mål med den rette e-mailbeskyttelse mod sofistikerede angreb, der skjuler sig i links og vedhæftede filer i mails, samt mod ransomware og andre avancerede malwareangreb.

Office 365 ATP består af dybdegående beskyttelse i flere lagder samlet set giver jer en mere sikker platformog som beskytter via URL og fil scanning både Exchange, Sharepoint, OneDrive og Teams og derved forhindrer truslen i at sprede sig til resten af organisationen.    

Særligt for Office 365 ATP er, at links og vedhæftede filer undersøges i realtid i et sikret sandbox-miljø, hvor mails scannes, før de når frem til slutbrugeren, og URL’er erstattes, så linket åbnes i et lukket miljø i Office 365, netop for at undgå, at malware eller andet, aktiveres på slutbrugerens pc.   

Derudover har Office 365 ATP følgende fordele:

  • Opdateret sikkerhedsteknologi: Alt scanning foregår i Office 365. Med afsæt i trendanalysertests og et kontinuerligt flow af informationer og maskinelæring fra Microsoft Intelligent Security Graph er Office 365 ATP i stand til at opfange malware, uanset om det er maskeret eller gemt i mails, links eller dokumenter. 
  • Omfattende rapportering: Office 365 ATP inkluderer både detaljerede rapporterings- og analyseværktøjersom giver jer oplysninger om, hvad der sker i netværket og rapporterer aktuel status. Herudover er der mulighed for at få indblik i samt afhjælpe et angreb, når det opstår samt fx at slette inficerede mails eller filer direkte fra ATPportalen. Med Office 365 ATP kan du dermed proaktivt agere og reagere på anormaliteter, hændelser og faktiske angreb.
  • Simulerede angreb og træning: Office 365 ATP’s indbyggede Attack Simulator anvendes til at igangsætte simulerede angreb i virksomheden for at opnå bedre awareness omkring phishing angreb og derved træne brugere i at gennemskue falske e-mails og opnå indsigt i de konsekvenser, det kan afstedkomme ved ukritisk at klikke på links, de modtager.

 

Lad Globeteam hjælpe jer sikkert i mål med Office 365 ATP

Globeteam tilbyder at hjælpe jer godt fra start og sikkert i mål med Office 365 ATP med et forløb, som indeholder:

  • Design workshop (Introduktion, design, bearbejdning af ønsker og afgrænsning)
  • Design gennemgang og implementering af ATP
  • Træning af IT-afdelingen og evt. HelpDesk i ATP-værktøjerne
  • Gennemgang og analyse af setup med henblik på justeringer, overdragelse til drift

Globeteam har leveret Office 365 Advanced Threat Protection løsninger hos en række virksomheder og offentlige myndigheder

Globeteam er certificeret Microsoft Guld Partner inden for hele 13 af de kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen – herunder Security. For vores kunder er guldpartnerskabet en garanti for, at vores konsulenter har dokumenteret erfaring og ekspertise i form af certificeringer og tests.

Oversigt over Globeteams guld partnerskaber
Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber

 

Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber inden for cloud

Kontakt

Er du interesseret I at høre mere om mailbeskyttelsesløsningen Office 365 Advanced Threat Protection, og hvordan vi kan hjælpe jer? Så kontakt:

Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Portræt af Peder Lind Sørensen, Globeteam ansvarlig for infrastruktur og Microsoft partnerskab

 

Office 365 Advanced Threat Protection

Office 365 ATP fanger i dag over 99,9 % malware og forhindrer brugeren i uforvarende at aktivere malware, virus og beskytter mod 0-dags sårbarheder og Phishingangreb.

Med Office 365 ATP kan du vær på forkant med at beskytte jeres data, brugere og dermed jeres virksomhed.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?