Om Globeteam

Nye ansigter i salg og marketing

 

”Globeteams omsætning er vokset med 13 procent fra 2015 til 2016. Det er en udvikling, som vi er rigtig glade for, og som betyder, at vi for at kunne følge med har udvidet med hele seks nye konsulenter i første halvdel af 2017 og senest med yderligere to nye ansigter i salg og marketing,” lyder det fra Claus Moldow, administrerende direktør i Globeteam.

—————————————

Martin Kristiansen er ansat som Senior Account Manager med fokus på ydelser og koncepter særligt rettet mod Safewhere Identify, AnyID og infrastrukturydelser.

Martin har leveret it-løsninger igennem 30 år på alt fra hard- og software til outsourcing, hvoraf de sidste 20 år har været med fokus på infrastrukturprojekter og T&M-opgaver.

Martin sætter en ære i at inspirere og rådgive sine kunder indenfor projekter, samt synliggøre den reelle værdi af deres it-investeringer.

20170510_MartinKristiansen_0631a

Læs mere om Martin her

—————————————

I marketing udvider vi staben med et velkendt ansigt. Anna Louise Hilstrøm har allerede været tilknyttet Globeteam som projektansat i marketing siden november, og hun tiltræder som fastansat per 1. juli.

Anna er uddannet cand.comm. og har inden Globeteam blandt andet arbejdet med kommunikation og marketing i forbindelse Spartas større løbsarrangementer som Copenhagen Marathon og DHL Stafetten, ligesom hun har arbejdet for Berlingske i 7 år.

Anna er med til at udvikle og drive kommunikations- og marketingsaktiviteter i Globeteam, og arbejdsopgaverne har allerede været mange og forskelligartede lige fra redigering og udarbejdelse af content – såsom faglige artikler og cases – til optimering og implementering af nye tracking- og rapporteringsværktøjer.

20161116_AnnaHilstrom_4135a

Se Annas kontaktoplysninger her

 

Følg med i nyansættelser og nyheder om at være ansat i Globeteam på Globeteam Karriere på LinkedIn.

LinkedIn_karriere Følg Globeteam Karriere på LinkedIn

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?