Om Globeteam

Multi-faktor autentificering (MFA)

Øg adgangssikkerheden med multi-faktor autentificering

Hackede passwords er en hyppig årsag til angreb på virksomheders IT-ressourcer. Mindsk risikoen ved at forsøge adgangssikkerheden med multi-faktor autentificering. Globeteam sikrer, at det er korrekt sat op, så I ikke genererer brugerne i det daglige arbejde. 

Passwordlister figurerer i stor stil på nettet, og det er der en god grund til – passwords er sårbare og en nem metode til at hacke virksomhedens systemer.

For det førte giver passwords ikke tilstrækkelig identitetskontrol. Enhver, der får fat i adgangskoden, kan logge ind på en konto. Derudover er sikkerheden udelukkende baseret på styrken af passwordet – og det er som regel ikke stærkt nok.

Den enkleste måde at undgå at blive offer for hackerangreb er derfor at gøre brug af multi-faktor autentificering (MFA) til at sikre adgangen til virksomhedens data.

Hvordan virker Microsoft Multi-faktor Autentificering?

Logo Microsoft multi-faktor autentificeringMed Microsoft Multi-faktor Autentificering får brugere mulighed for at tilføje en eller flere ekstra faktorer til deres login i tillæg til det traditionelle brugernavn/password (”noget de ved”). Man siger, at brugere skal bekræfte deres login via ”noget de har.”

Microsoft giver mulighed for at MFA kan ske via:

• En app, som man installerer på sin telefon
• En SMS-kode
• Et telefonopkald

Der kan endda arbejdes med forskellige loginfaktorer til forskellige systemer.

Microsoft Multi-faktor Autentificering kan aktiveres på den enkelte bruger samt via betingelser eller forudsætninger for adgang til de enkelte systemer (kaldet ”conditional access”).

Globeteam sikrer korrekt implementering

Det er hurtigt at komme i gang med multi-faktor autentificering, og hvis det implementeres korrekt fra start, vil brugerne ikke føle sig generet af en besværlig login-proces – som ellers er en typisk indvendig mod at tage MFA i brug.

Globeteam tilbyder at hjælpe jer godt fra start og sikkert i mål med multi-faktor autentificering med et forløb, som indeholder:

  • Design workshop (krav, ønsker og afgrænsning) samt basis implementering
  • Dokumentation og superbruger guides
  • Gennemgang og tilpasning af MFA-løsningen (tilretning af politikker, håndtering af service konti). Træning af IT og evt. HelpDesk samt overdragelse til drift
  • Plan for udrulning og kommunikation

Globeteam har leveret MFA-løsninger til en række erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder.

Globeteam er certificeret Microsoft Guld Partner inden for hele 13 af de kompetenceområder, som vi arbejder med på Microsoft-platformen – herunder Security. For vores kunder er guldpartnerskabet en garanti for, at vores konsulenter har dokumenteret erfaring og ekspertise i form af certificeringer og tests.

Oversigt over Globeteams guld partnerskaber
Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber

 

Oversigt over Globeteams Microsoft guld partnerskaber inden for cloud

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?