Om Globeteam

AFHOLDT. Morgenmøde: Dynamisk sagsbehandling i staten

Globeteam inviterer til morgenmøde i Kosmopol tæt ved Nørreport Station torsdag den 22. november klokken 8.30-10.30. Her sætter vi fokus på dynamisk sagsbehandling.

  • Har din styrelse ansvar for ansøgnings- og tilskudsprocesser, der involverer både interne og eksterne parter?
  • Er der fuld sammenhæng mellem jeres selvbetjeningsløsning og den interne sagsbehandling – eller er der meget genindtastning?
  • Er jeres sagsbehandling fuldt digitaliseret, eller er I begrænset af ufleksible  sagssystemer, som ikke er gearet til at håndtere dynamikken i sagsprocesserne og foretage løbende justeringer?

For mange styrelser er det svært at opnå en hensigtsmæssig digitalisering af deres processer. Der er ofte ikke sammenhæng mellem selvbetjenings-løsninger og de bagvedliggende sagssystemer, og derfor er der mange manuelle delprocesser på trods af, at sagerne faktisk er gjort digitale.

Det er svært at skabe overblik over falskehalse og skabe grundlag for en korrekt rapportering, da data om de samlede procesforløb ligger i forskellige systemer og fordi de fleste sagssystemer er centreret omkring sager og dokumenter – ikke omkring processer.

Endelig har it-systemerne svært ved at følge med den dynamik, der fx skyldes ny lovgivning, ændret organisering, udflytninger og lokale beslutninger i myndigheden.

Globeteam har udviklet en dynamisk sagsbehandlingsløsning, der kan håndtere ovenstående udfordringer – også uden nødvendigvis at skulle udskifte styrelsens eksisterende sagssystemer (fx ESDH).

Målgruppen for morgenmødet er digitaliseringschefer, stabschefer, administrationschefer og digitaliseringskonsulenter samt kontor- og fagchefer med interesse for digitalisering og automatisering af processer.

Tilmeld dig her. Det er gratis at deltage

Morgenmødets forløb

I løbet af 1,5 time vil vi demonstrere, hvordan din styrelse med en dynamisk og konfigurerbar digitaliseringsplatform kan håndtere end-to-end processer og dermed høste gevinster, som I ikke kan i dag.

08.30 – 09.00: Globeteam serverer morgenbrød og kaffe

Globeteams Inge Bograd og Per Andreasen, der begge er specialister inden for digitalisering af den offentlige sagsbehandling, giver gode råd og svarer på:

  • Hvordan I kan få en bedre sammenhæng i digitale sagsgange, der involverer borgere og andre eksterne parter.
  • Hvordan I bedre kan understøtte de konstante ændringer i love, regler, organisationsændringer og interne beslutninger.
  • Hvordan I løbende kan optimere på jeres digitale sagsgange.
  • Hvordan kan I få nytte af Casewhere-platformen uden at skulle skifte alle jeres nuværende it-systemer.

10.15 Afrunding og tid til spørgsmål

Om Indlægsholderne

Inge Bograd og Per Andreasen har gennem de sidste 20 år arbejdet som konsulenter inden for digitalisering af den offentlige administration og er hovedkræfterne bag Globeteams rapport om det statslige it-landskab inden for digital sagsbehandling.

Inge og Per er aktive partnere i forskningsprojektet EcoKnow, der skal levere værdi for videnstunge arbejdsgange, og ledes af professor Thomas Hildebrandt fra Københavns Universitet

 

 

____________________________

Om Casewhere

Casewhere kan holde styr på myndighedernes processer og understøtte brugeren i sagens forløb – fx sikre, at de nødvendige data bliver opsamlet, og sagens parter bliver inddraget undervejs.

Både interne og eksterne parter arbejder i samme løsning, da Casewhere sætter adgangsrettigheder på de enkelte objekter, så I ikke skal anskaffe en separat selvbetjeningslønsning.

Læs mere om Casewhere her


 

Hvad: Dynamisk sagsbehandling i staten
Hvor: Kosmopol, Fiolstræde 44, 1171 København K
Hvornår: Torsdag den 22.november kl. 8.30-10.30
Tilmelding: Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig her

Om Indlægsholderne

Inge Bograd og Per Andreasen har gennem de sidste 20 år arbejdet som konsulenter inden for digitalisering af den offentlige administration og er hovedkræfterne bag Globeteams rapport om det statslige it-landskab inden for digital sagsbehandling.

Du kan downlaode rapporten her.

Inge og Per er aktive partnere i forskningsprojektet EcoKnow, der skal levere værdi for videnstunge arbejdsgange, og ledes af professor Thomas Hildebrandt fra Københavns Universitet.

Læs mere om forskningsprojektet EcoKnow her

Kontaktinfo

Har du spørgsmål til morgenmødet, er du velkommen til at kontakte:

Per Andreasen
E-mail: pan@globeteam.com
Mobil: +45 2427 7131

 

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?