Om Globeteam

Mogens Elsberg er ny bestyrelsesformand for Globeteam

Indtil nu har en af de oprindelige stiftere af Globeteam, Erik Arnbak, været formand for bestyrelsen, sideløbende med ejerskab og daglig gang i forretningen. Erik Arnbak overlader formandsposten til Mogens Elsberg og fortsætter som medlem af bestyrelsen.

Den nye formand for bestyrelsen er nuværende bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for GN Netcom, Mogens Elsberg.

Om den nye formand udtaler Erik Arnbak:

quote_iconDet er en sund udvikling for Globeteam, at Mogens Elsberg indtræder som bestyrelsesformand i Globeteam. Mogens Elsberg kender forretningen gennem en årrække, hvor han som bestyrelsesmedlem har været med til at udvikle virksomheden. Mogens har et solidt kendskab til branchen, han kan udfordre som få og kan være med til at udvikle Globeteams potentiale yderligere.”

Mogens Elsberg, bestyrelsesformand i Globeteam udtaler:

quote_iconJeg ser meget frem til den kommende opgave. Globeteam er en unik virksomhed, der er lykkedes med at etablere en forretningsmodel, der ikke findes magen til i branchen. Dette afspejles bl.a. i Globeteams regnskaber, virksomhedens positive udvikling og løbende flotte kunde tilfredshedsresultater. Det glæder mig derfor at indtræde som bestyrelsesformand og forhåbentlig bidrage til en yderligere udvikling og vækst af virksomheden.”

Mogens Elsberg forlod den 1. januar 2014 direktørsædet hos GN Store Nords headset-division, GN Netcom, hvor han succesfuldt gennemførte en turnaround. Før GN Netcom var Mogens Elsberg General Manager i Microsoft og har tidligere arbejdet hos IBM, hvor han har haft flere ledende poster blandt andet som direktør for IBM Consulting.

Globeteams bestyrelse

Ud over Mogens Elsberg består Globeteams bestyrelse af:

Mikael Konnerup, som er stifter og adm. direktør af Dico. Mikael Konnerup har tidligere arbejdet for bl.a. IBM, Superfos og Olicom. Mikael Konnerup har været involveret i mere end 50 transaktioner med Dicos portefølje virksomheder gennem tiden.

Erik Arnbak, der som ejer og aktionær i Globeteam har været det visionære omdrejningspunkt i en række virksomheder gennem tiden. Erik Arnbak arbejder med it-strategi og bestyrelsesrådgivning for nogle af dansk erhvervslivs store succesfulde virksomheder. Erik Arnbak er stifter af Globeteam efter salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999.

Claus Moldow, som er medstifter og administrerende direktør i Globeteam. Claus Moldow har været beskæftiget i it branchen i ca. 25 år – væsentligst inde for salg og ledelse. Claus Moldow var med til at omdanne det gamle ØK Data til en markedsrettet organisation. Claus Moldow er medstifter af Globeteam efter salget af ØK Data/Netlog til Aston i 1999.

Fakta om Globeteam

Globeteams forretningsmodel er en mellemting mellem et traditionelt konsulenthus og en freelance-model, hvor den enkelte konsulent og teamet er selvstændige ”cost centre”, og hvor aflønningen er ligefrem proportional med resultatskabelsen. For Globeteams kunder betyder forretningsmodellen først og fremmest dedikerede konsulenter fra start til slut. Alle konsulenter i Globeteam er alene målt og aflønnet på de resultater, de skaber hos vores kunder. Det sikrer fokus og kvalitet i leverancen – og resulterer typisk i langvarige relationer mellem vores kunder og konsulenter.

Forretningsmodellen styrker samtidig vores konsulenters incitament, hvorfor meget erfarne og kompetente konsulenter vælger at indgå et samarbejde med Globeteam. Det betyder, at vi kan tilbyde et konstant højt kompetenceniveau på alle forretningsområder.
Læs mere om Globeteams forretningsmodel på globeteam.com.

Globeteams konsulentkompetencer strækker sig fra tunge forretningskonsulenter til dybe teknologispecialister. Samspillet mellem konsulentprofilerne sikrer vores kunder en unik rådgivning, hvor it, drift, processer og data tænkes ind i et strategisk oplæg, der understøtter kundens forretning og skaber forretningsmæssig værdi. Det har bl.a. gjort Globeteam i stand til at gennemføre meget komplekse projekter og second opnion assessments til bl.a. Domsstolsstyrelsens Juridiske Fag Systemer og styrelsens Nyfoged projekt samt Rigspolitiets POLSAG og Skats EFI-projekt.

Kontakt
Bestyrelsesformand for Globeteam, Mogens Elsberg på tlf. +45 2056 1525
Administrerende direktør i Globeteam, Claus Moldow på tlf. +45 26 31 00 01 eller på cm@globeteam.com

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?