Mød rekrutteringskonsulent Lise Christensen

Skrevet af
Globeteam
Interview

Del indlæg

I Globeteam har vi skarpt fokus på at styrke vores rekruttering og onboarding samt ikke mindst at fastholde de dygtige og erfarne konsulenter, vi allerede har ombord. Som et led i den indsats, starter Lise Christensen nu som rekrutteringskonsulent i Globeteam.

Lise har over 20 års erfaring med HR og rekruttering, hvor særligt jobinterviews samt rådgivning og sparring med ledere er hendes store passion og styrke.

Her fortæller Lise bl.a. om sin evne til at stille de rigtige spørgsmål, og hvad hun glæder sig til at bidrage med til rekrutteringsindsatsen.

Du kan læse mere om Globeteams rekrutteringsindsats i dette interview med Philip Dall, Director Of Human Resources 

Hvad gør dig til en god rekrutteringskonsulent?

 ”Jeg har gennem tiden fået stor ros for mine interviews og den feedback, jeg efterfølgende har leveret til ledelsen, hvor jeg har været med til at ændre deres syn på de kandidater, de har haft i proces.

Det bliver aldrig kedeligt at sidde overfor en ny kandidat, et nyt menneske, hvor jeg skal forsøge at afdække vedkommendes personlige og faglige kompetencer. Den en-til-en-relation er jeg god til at etablere, og jeg har fokus på at skabe en nærværende dialog.

Helt grundlæggende har jeg en god fornemmelse for mennesker, og så evner jeg at stille de rigtige spørgsmål. Jeg har taget en coachinguddannelse, og det afspejler sig i min spørgeteknik, hvor jeg gerne stiller meget åbne spørgsmål – og erfaringen har lært mig, at hemmeligheden bag et vellykket jobinterview først og fremmest er at lytte.”

Hvilke opgaver ser du frem til at løse i Globeteam? 

”Jeg har tidligere arbejdet i organisationer, hvor der i forvejen har været nogle meget fastdefinerede rammer for HR- og rekrutteringsindsatsen. I Globeteam skal jeg selv være med til at opbygge og implementere de rammer, systemer og værktøjer – og jeg glæder mig til at få indflydelse på, hvordan de skal se ud.
Jeg har masser af ideer og erfaringer at bidrage med i den henseende og tror på, at jeg kan være med til at skabe nogle klare processer for rekruttering, onboarding og fastholdelse, som samtidig ikke bliver for firkantede. Vi skal altid have fokus på, hvad der giver den bedste kandidatoplevelse.

Jeg er ikke bange for at stille spørgsmål, og det er jo den ret, man har, når man er ny – retten til at undres. På den måde kan jeg forhåbentlig også være med til at udfordre praksis og bidrage med nye perspektiver og ideer. For ideer har jeg også mange af. Jeg er entreprenant og elsker at afsøge nye veje.

I det hele taget glæder jeg mig til at lære organisationen bedre at kende og blive klogere på, hvad der interesserer og motiverer konsulenterne og får dem til at føle sig hjemme og godt taget imod.”

Hvorfor valgte du at blive en del af Globeteam?

”Det handler selvfølgelig om noget så basalt som kemi, og så virker det som om, at der er en nede på jorden og meget hands-on tilgang til tingene i Globeteam, som passer godt til mig. Når man kommer her, træder man ikke ind i et kæmpestort kontordomicil, og der er ikke forkromede systemer og kasser, som tingene skal passe ind i. 

Jeg har været med til at rekruttere mange forskellige kandidater fra forskellige baggrunde og brancher igennem min karriere, men Globeteam bliver for mig et anderledes og spændende setup at arbejde i, i og med at konsulenterne alle er selvstændige.”

Hvad ser du som vigtigt for, at Globeteam lykkedes med at tiltrække de rette kandidater?

”Som konsulent i Globeteam får du en unik kombination; Stor personlig frihed og indflydelse på egne projekter, samtidig med at du kommer på hold med de bedste, hvor I sammen er med til at spille hinanden bedre. Hvis jeg spørger, om du helst vil spille for Real Madrid eller for Randers, så er du nok ikke i tvivl. Det er for mig at se det budskab, vi skal lykkes med at få fortalt en masse gode historier på baggrund af.

Det er vigtigt, at vi måler på vores indsats, og hvad der virker. Vi skal lære af dem, der kommer ind, og spørge hvorfor de har valgt at indgå samarbejde med lige netop Globeteam. Ligeledes er det vigtigt, at vi er skarpe på, hvem vores konkurrenter er, så vi ved, hvordan vi differentierer os.”

Philip Dall
HR-Direktør

Vil du høre mere? 

Vil du høre mere om dine muligheder som konsulent i Globeteam? Så kontakt HR-direktør Philip Dall

E-mail: pda@globeteam.com

Mobil: +45 3029 3366

Andre læste også
Claus Moldow og Holger Brøns Jensen
1. december 2022
Globeteam opkøber betydelig del af Asseco Danmark
Det danske konsulenthus Globeteam har købt managed service-forretningen af Asseco Danmark, som siden 2020 har etableret en forretning, hvor selskabet leverer forvaltning og drift af IT-løsninger.
Claus Moldow - Adm. direktør i Globeteam
25. oktober 2022
Globeteam lander 4-årig rammeaftale inden for det sundhedsministerielle område
Globeteam skal over de kommende fire år løse en lang række opgaver inden for Sundhedsministeriets 10 ressortområder, der bl.a. omfatter Departementet, Sundhedsdatastyrelsen, og Sundhedsstyrelsen.
Globeteam og Danmarks Miljøportal
12. oktober 2022
Globeteam underskriver aftale på 200 mio. kr. med Danmarks Miljøportal
Globeteam skal over de kommende fire år bidrage til udviklingen af Danmarks Miljøportals it-systemer. Rammeaftalen har en samlet værdi på 200 mio. kr.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler