Om Globeteam

Mød Peter Schmidt fra Globeteam på Microsofts MVP Global Summit

I denne uge løber det årlige MVP Global Summit af stablen i Microsofts hovedkvarter i Redmond; et eksklusivt event kun for MVP’ere. Her kan du møde Globeteams Peter Schmidt, som har haft MVP-status i ikke mindre end 10 år.

Microsofts MVP Global Summit er en årligt tilbagevendende, eksklusiv begivenhed for alle aktive MVP’ere. Foruden en masse ny inspiration og et stort udbud af tekniske oplæg byder MVP Global Summit på en række gode netværksmuligheder, så de deltagende MVP’ere kan bygge relationer til andre MVP’ere og Microsoft-produktledere samt give feedback på Microsoft-produkter og -teknologier.

I år forventes ikke mindre end 2.000 deltagere til Microsofts MVP Global Summit fra 80+ lande verden over. Det er næsten et dusin mere end ved det foregående topmøde. Yderligere forventes det, at flere end 600 førstegangsdeltagere vil deltage i de 530+ tekniske sessioner, workshops, netværksarrangementer og præsentationer.

Læs mere om Microsofts MVP Global Summit her

Microsoft Most Valuable Professionals (MVP)

Peter Schmidt er én af kun en håndfuld it-professionelle i verden, som både er MCSM (Microsoft Certified Solutions Master) og også MVP for 10. år i træk. Dette er en kæmpe anerkendelse af Peters kompetencer, og den viser, at han er på forkant med den nyeste teknologi og blandt landets bedste på sit felt.

“Microsoft Most Valuable Professionals eller MVP’ere er tekniske eksperter, der lidenskabeligt deler deres viden med communitiet af udviklere og it-professionelle. De er altid på forkant og har en ustoppelig trang til at få fingrene i nye, spændende teknologier. De har meget dyb viden om Microsofts produkter og tjenester og samtidig arbejder de også på tværs af diverse platforme, produkter og løsninger. MVP’ere er drevet af deres passion, lysten til at hjælpe communitiet og deres trang til at lære nyt. Vigtigst af alt er de, foruden deres exceptionelle tekniske viden, kendt for deres altid store vilje til at hjælpe.”  Tina Stenderup-Larsen, Community Program Manager, Microsoft

Læs mere her om MVP her

Læs også:

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?