Om Globeteam

Mød Jacob Elkjær og hør hvorfor han valgte at starte som netværks-specialist i Globeteam

Jacob Elkjær er meget passioneret omkring, det han laver. Om det er halvmaraton, maraton eller ultraløb. Ligeså passioneret og målrettet er Jacob omkring sin faglige ekspertise og sit professionelle virke inden for netværksløsninger, hvor han igennem mange år har rådgivet både offentlige og private virksomheder om, hvordan de opnår et sikkert og stabilt netværk, som tilgodeser forretningens krav og behov for driftssikkerhed og fremtidige forretningsstrategi.

Jacob startede i Globeteam den 1. april, hvor han i tæt samspil med vores øvrige teams skal bygge et netværks kompetencecenter. Vi glæder os til fremadrettet at kunne tilbyde dette kompetencefelt sammen med vores øvrige ydelser.

Vi har spurgt Jacob om, hvorfor han valgte at starte i Globeteam, og hvad der driver og motiverer ham ved konsulentarbejdet. Det kan du læse om i dette interview, hvor Jacob bl.a. kommer nærmere ind på Globeteams kultur, det faglige niveau og de rammer, som forretningsmodellen tilbyder.

I næste interview, som du kan læse på torsdag her på sitet og på LinkedIn, deler Jacob og vores øvrige netværks konsulenter ud af deres kompetencer og erfaringer med netværksteknologi og de fordele, det giver dig som kunde.

Hvorfor valgte du valgt at starte i Globeteam?
De sidste 10 år har jeg beskæftiget mig med at lytte til og søge at forstå de behov, som de kunder jeg har arbejdet med, har i forhold til netværksteknologi. Både i klassisk forstand altså kompetence bistand, hardware elementer, services eller licenser. Men også i høj grad gennem dialog med forretningsenheder, som ikke nødvendigvis siger netværk, men i højere grad udtrykker et behov for større sikkerhed, højere oppetid, bedre svartid eller bedre forståelse for deres kunders gøren og laden. I de mange projekter, jeg har været involveret i, er jeg med fra start ved den indledende dialog til projekt aflevering.

Min beslutning om at starte i Globeteam hænger i høj grad sammen med den kultur, som jeg ser og mærker i Globeteam samt høj selvstændighed, fagligt ekstremt højt niveau og en teamkultur udover det sædvanlige. Jeg glæder mig ekstremt meget til at være med til at udvikle de kunder, som allerede er en del af Globeteam porteføljen bl.a. på Microsoft teknologi og hjælpe dem med Cisco konsulent kompetence samt indkøb og rådgivning på hardware, service og licenser.

Hvad har dine overvejelser været i forhold til at starte i Globeteam?
For mig er det indlysende og af afgørende betydning, at faglighed og professionalisme ikke er noget, der finder sted fra 8-16, men hele døgnet, med en balance og forståelse for de mennesker, man professionelt og privat omgiver sig med. Med andre ord giver Globeteams forretningsmodel mig mulighed for en moderne professionel trivsel og en fleksibel levevis, som passer mig fantastisk.

Hvordan har din opstart i Globeteam været?
Noget af det, som jeg har bidt mærke i fra starten af vores dialog, er det ekstremt høje faglige niveau og engagement, men også den tillid som jeg er blevet vist, og som jeg ser er en grundlæggende del af kulturen. Udover det så er der tilsyneladende ingen grænser for hjælpsomheden og lysten til at bidrage, og det synes jeg, er helt genialt.

Hvad er dine faglige interesser og kompetencer – hvad motiverer dig?
Som professionel befinder jeg mig bedst hos kunder eller mulige kunder, hvor jeg kan få mulighed for at inspirere og gennem dialog skabe værdi. Mine evner til at arbejde med forretningen, og de krav, som stilles fra forretningen til eksempelvis netværksteknologi, analyse af data, behov fra kunder eller brugere giver mig stor motivation. Udover det er der noget ekstremt tilfredsstillende ved at opnå forståelse for teknologiens anvendelse, om det er på grund af sikkerhedsbehov, forretningsagilitet, it-gæld eller andre væsentlige drivers, som vores kunder har – det at være med til at synliggøre og tilvejebringe værdi, det er fantastisk motiverende

 

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?