Mød Globeteams strategiteam og læs om deres kompetencer

Skrevet af
Globeteam
Nyhed

Del indlæg

Hvem er Globeteams strategiteam?

Globeteams strategiteam leverer rådgivning om og ledelse af digitalisering af organisationer. Teamet består i dag af 12 erfarne managementkonsulenter og projektledere, som jævnligt mødes for faglig sparring og vidensdeling, og som billederne også viser til en hyggelig “get-together”. Men hvem er de, og hvad kendetegner teamets konsulentopgaver?     

Teamets konsulenter leverer  

  • Rådgivning om strategi, organisation og processer – og hjælper dermed med at få sat retning på, skabe rammer for og sikre relevans af digitale tiltag 
  • Ledelse af digitale programmer og projekter både forretningsmæssigt og teknisk – så de digitale ambitioner realiseres 
  • Rådgivning om sikkerhed og compliance – så de digitale løsninger er robuste 

Vi arbejder således hele tiden i krydsfeltet mellem forretning og IT. Nogle gange med vægten meget på forretningen og dens behov og fokus, andre gange med vægten på tekniske løsninger, som kan muliggøre forretningsmæssige forbedringer,” siger Jesper Vraa Nielsen, som er leder af Globeteams strategiteam. 

 Konsulenter med stor ekspertise og erfaring

Globeteams strategiteam adskiller sig fra typiske konsulentfirmaer ved, at de ikke har nogen juniorfolk – teamet rummer udelukkende seniorkonsulenter. Teamet består i dag af 12 konsulenter, som alle har 15-30 års konsulenterfaring.  

Vi har arbejdet for de store spillere i branchen, vi har siddet i ledende roller på kundesiden, og vi har haft mange forskellige roller i organisationer og projekter, så erfaringsbasen er stor, bred og dyb,” siger Jesper Vraa Nielsen. 

Hos Globeteam er vi en helt flad organisation. Den konsulent som kunderne taler med i de indledende sonderinger, er også den, der løser opgaven – ofte i et samspil med andre konsulenter fra teamet. Teamets konsulenter deler konstant viden på tværs af projekter og kompetencer.  

Reel forankring og forandring i organisationen

Teamet tror på, at blandingen af erfaring og dybt kendskab til metoder giver en unik mulighed for at gennemføre projekter, hvor de ikke er bundet af en rigid metode.  

Vi bruger det bedste fra metoderne og kobler det med vores erfaring for, hvordan man får tingene gjort på en måde, der både er effektiv og skaber reel forankring og forandring i organisationen. Når man både har erfaring og er fagligt opdateret, kan man nemmere være en solid og troværdig rådgiver i krævende projekter,” slutter Jesper Vraa Nielsen.  

Strategiteamet

På billedet ses: Peter Læssøe, Inge Bograd, Kristian Præstgaard, Helge Skov Djernes, Jesper Vraa Nielsen, Per Andreasen, Steen Melin, Mark Breitner, Henrik Gissel Szokody (account manager),
Peter Birkedal, Lars Holm Sørensen, John Tronborg og Allan Houmann Nilsen mangler på billedet.

Dommerpanel Game Jam 2019

Andre læste også
8. maj 2024
Microsoft CSP specialist til Globeteam Managed Services
I rollen som Microsoft CSP specialist vil du, i samarbejde med vores kunder og resten af Managed Services holdet, være ansvarlig for at administrere og optimere kundernes Microsoft CSP-abonnementer og -tjenester
1. maj 2024
Globeteam er nomineret til Microsoft Partner Award i Modern Work
Globeteam er med i opløbet om at blive årets partner i kategorien Modern Work, når Microsoft uddeler deres partner award den 23. maj ved årets Partner Awards Show.
22. marts 2024
“Som konsulenter bliver vi betalt for at sige vores mening”
Jesper Krogh er seniorkonsulent i Globeteam, hvor han for nylig fejrede 10-års jubilæum. Her fortæller han om ungdomsaspirationer, fascinationen af infrastruktur og om at tage førerkasketten på.

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler