Om Globeteam

Mød Globeteam til Offentlig digitalisering i Århus

Den 14. og 15. marts 2018 afholder Dansk IT konference om digitalisering af den offentlige sektor i Danmark: ’Offentlig digitalisering 2018. Globeteam er med.

Globeteam er et konsulenthus, der bevæger sig både på det strategiske niveau og dybt nede i maskinrummet af digitaliseringen. Et fælles særkende ved vores 80 konsulenter er, at vores bistand skal være pragmatisk og tilføre maksimal værdi for kunderne.

Du kan møde Inge Bograd, Peter Langvad og Henrik Gissel Szokody fra Globeteam og høre mere om muligheder og udfordringer ved den igangværende digitalisering, som netop konferencen sætter fokus på. Vi er klar med inspiration og sparring, så tag endelig fat på os enten per mail eller mobil.

Inge Bograd: Mobil: +45 2290 3193, e-mail: ibb@globeteam.com

Peter Langvad: Mobil: +45 3086 4343, e-mail: pl@globeteam.com

Henrik Gissel Szokody: Mobil: +45 4245 8797, e-mail: hgs@globeteam.com

Globeteam har ved årsskiftet frigivet vores rapport omkring digitalisering af processer i Staten med Inge Bograd og Per Andreasen som forfattere. Rapporten afdækker, at der dels er stor efterspørgsel i Staten efter konfigurerbare sagssystemer og – nok så interessant – at der efterhånden er modne systemer, der kan opfylde behovet. Fang os på konferencen og få et eksemplar af rapporten eller få rapporten her.

Både Per Andreasen og Inge Bograd har gennem de sidste 16 år arbejdet som konsulent inden for digitalisering af den offentlige administration. Per og Inge har blandt andet også været primus motor bag ESDH-rapporterne fra 2011 og 2013 og arbejder udover ESDH med informationssikkerhed og brugerstyring.

EcoKnow: Globeteam skal arbejde sammen med ITU, Københavns Kommune, Syddjurs Kommune og en række andre parter i 4 år om at gå nye veje for at it-automatisere videnstunge sagsbehandlingsprocesser. Læs mere om EcoKnow-projektet her.

Globeteam er endvidere dybt involveret i kommunernes effektivisering og automatisering, hvor vi aktuelt publicerer en række artikler omkring ”Automatiser dig væk fra trivielle opgaver”. I Globeteams artikelserie sigter vi efter at formidle, oplyse og inspirere – alt sammen med det formål at klæde dig på til at kunne vurdere tre procesunderstøttende teknologier og deres samspil; softwarerobotter, bots og procesplatforme. Du kan læse artiklerne på LinkedIn-siden Kommunal digitalisering eller på vores hjemmeside her.

Derudover kan du læse Globeteams dybdegående tema om Persondataforordningen, som blandt andet byder på faglige artikler og ikke mindst en serie af interviews med en række profiler fra det offentlige og private erhvervsliv samt den danske it-branche, som giver dig gode råd om arbejdet med GDPR. Læs mere her.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?