Om Globeteam

Mød Globeteam til lancering af Windows Server 2016 og System Center 2016

Sammen med Microsoft inviterer Globeteam til lancering af Windows Server 2016 og System Center 2016 d. 13. oktober i Lyngby og d. 27. oktober i Horsens, hvor du begge dage kan møde os som både udstiller og taler.

På konferencen vil de nye tekniske muligheder i Windows Server 2016 og System Center 2016 blive præsenteret, og du vil få indblik i, hvordan løsningerne kan løfte udfordringer og tilpasses din virksomheds behov, uden at det betyder øget kompleksitet og omkostninger, samtidig med at du lever op til forretningens krav om agilitet og håndtering af store mængder data.

Flere af Microsofts danske og europæiske eksperter på Windows Server og System Center vil deltage og fortælle om  praktiske erfaringer fra kunder og deres resultater med Windows Server 2016 technical preview.

Globeteam er en af de største Microsoft partnere i Danmark og medsponsor af konferencen. Vi deltager med en udstillingsstand, hvor du under hele konferencen kan møde os og spørge ind til erfaringer og løsninger med Windows Server 2016 og System Center 2016.

På konferencen kan du også høre et indlæg af Globeteam konsulent og infrastrukturekspert Jesper Krogh om lagerpladsfunktionen Windows Storage Spaces. Windows Storage Spaces blev introduceret i Windows 2012 som et billigt og driftsikkert alternativ til Storage Area Network (SAN). I indlægget vil Jesper Krogh gennemgå, hvad Storage Spaces er, hvordan de designes og konfigureres og ikke mindst fortælle om fordelene og de nye muligheder med Storage Spaces, som Windows Server 2016 åbner for.

Vi håber, du har lyst til at deltage på en dag fyldt med infrastruktureksperter, praktiske erfaringer og ny inspiration til mulighederne med Windows Server og System Center.

 

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?