Om Globeteam

Mød Globeteam til Offentlig Digitalisering i Århus

Den 22. og 23. marts 2017 afholder Dansk IT konference om digitalisering af den offentlige sektor i Danmark: ’Offentlig digitalisering 2017. Globeteam er med.

Globeteam er et konsulenthus, der bevæger sig både på det strategiske niveau og dybt nede i maskinrummet af digitaliseringen. Et fælles særkende ved vores 70 konsulenter er, at vores bistand skal være pragmatisk og tilføre maksimal værdi for kunderne.

Du kan møde Per Andreasen og Inge Bograd fra Globeteam og høre mere om muligheder og udfordringer ved den igangværende digitalisering, som netop konferencen sætter fokus på. Vi er klar med inspiration og sparring, så tag endelig fat på os enten per mail eller mobil.

Per Andreasen: Mobil: +45 2427 7131, e-mail: pan@globeteam.com

Inge Bograd: Mobil: +45 2290 3193, e-mail: ibb@globeteam.com

Globeteam har i vinter offentliggjort en rapport omkring digitalisering af processer i Staten med Inge Bograd og Per Andreasen som forfattere. Rapporten afdækker, at der dels er stor efterspørgsel i Staten efter konfigurerbare sagssystemer og – nok så interessant – at der efterhånden er modne systemer, der kan opfylde behovet. Fang os på konferencen og få et eksemplar af rapporten. Læs mere om rapporten “Digitalisering af sagsbehandlingen i Staten og en ny generation ESDH-systemer” her.

Globeteam er endvidere dybt involveret i kommunernes og KOMBITs brugerstyring, hvor vi aktuelt publicerer en række artikler omkring den kommunale brugerstyring på LinkedIn-siden Kommunal digitalisering. Du kan også læse mere om artikelserien her.

Både Per Andreasen og Inge Bograd har gennem de sidste 15 år arbejdet som konsulent inden for digitalisering af den offentlige administration. Per og Inge har blandt andet også været primus motor bag ESDH-rapporterne fra 2011 og 2013 og arbejder udover ESDH med informationssikkerhed og brugerstyring.

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?