Om Globeteam

Mød Globeteam på Campus Days 2014

Globeteam deltager som indlægsholder på Microsofts konference Campus Days 2014 for it-professionelle og professionelle udviklere. Konferencen afholdes for 6. år i træk fra den 25. til den 27. november 2014 i København (CinemaxX Fisketorvet) og byder på tre spændende dage med professional teknisk træning på højt niveau.

Kom og oplev nogle af Globeteams eksperter i aktion på deres kernekompetencer – vi kan hjælpe dig parat til at løse aktuelle udfordringer og give dig indblik i fremtidens mange tekniske muligheder. Du kan blandt andet høre indlæg om Lync 2013, om Office 365 føderation, om SharePoints muligheder med Provider-Hosted Apps i Azure og om workflows i Office 365.

Du kan se Globeteams indlæg neden for og læse mere om Campus Days her

Lync 2013 – Advanced Troubleshooting/ved Thomas Juhl Olesen og Kent Erichsen
Hør i denne session om de mange forskellige tools der kan anvendes i forbindelse med troubleshooting af LYNC issues. Både indbyggede og 3. parts – med live demo. Deltagerne vil i denne session få viden om hvordan man bedst indkredser – og afhjælper – fejl og issues i et LYNC miljø med mange komponeneter. Vi vil tale om de indbyggede tools som Snooper, CLS, MSturnping, osv, men kigger også på nogle af de 3. parts tools, som vi kan give værdi. Eksempler herpå er Wireshark, RUCT, acsyslog m.v.

Thomas Juhl Olesen: Relevant Certificering: MCSE Communication (2013), MS Achievement – UC Voice Erfaring: 50+ LYNC deployments, inkl rådgivning omkring Callcenter, Callflow og processer
Læs mere om Thomas Juhl Olesen

Kent Rifbjerg Erichsen: Relevant Certificering: MCSE Communication (2013) Erfaring: 50+ LYNC deployments, inkl enterprise Voice løsninger med integration til legacy PBX’er
Læs mere om Kent Erichsen

Du kan læse mere om Globeteams Lync løsninger her

Office 365 – Federation /ved Jesper Krogh
Kom til denne session og lær hvorledes du smart laver Office 365 Federation, herunder hvorledes du konfigurerer WAP, ADFS 3.0. Denne session giver dig mulighed for, at dykke ned i de forskellige muligheder for federation i Office 365 – således, at du efterfølgende har overblikket over Federation – og ved hvad du skal implementere.

Jesper Krogh har særligt fokus på Active Directory og de hertil relaterede services som Federation Services (AD FS), Certificate Services (AD FS), og Rights Management (AD RMS). Jesper har været den ansvarlige bag flere af de største Office 365 migration i Danmark og er certificeret som Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) indenfor Active Directory, og er dermed en af de 100 højst certificerede indenfor dette område i verden.
Læs mere om Jesper Krogh

Udnyt SharePoints muligheder med Provider-Hosted Apps i Azure /ved Børge Holse
Mulighederne er mangfoldige med SharePoint Online’s App Model, og du er som udvikler i førersædet, når det kommer til at udvide funktionaliteten i SharePoint! Kom og lær om hvordan du kan bruge Azure Web Sites til at hoste MVC- og WebForms-baserede sites som Provider-Hosted Apps i skyen. Vi vil også komme ind på brugen af Web Jobs til at automatisere workflows i baggrunden.
Læs mere om Børge Holse

Kom i gang med anvendelse af interne data i workflows I Office 365/ ved Steen Molberg
En udfordring I forbindelse med udvikling af worklows på Office 365 er anvendelse af interne oplysninger og systemer til at styre processerne i skyen. Denne session viser, hvordan man kan anvende en ny feature i Azure Web Sites til at møde denne udfordring.

Steen Molberg arbejder som seniorkonsulent særligt med fokus og kompetence inden for design og udvikling omkring Microsoft Office, Windows SharePoint Services, SharePoint Portal Server og Microsoft Office SharePoint Server (MOSS).
Læs mere om Steen Molberg

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?