Om Globeteam

Mød Globeteam og Peter Schmidt på Microsoft Tech Summit i København

Microsoft Tech Summit kommer igen til København sidst i marts måned, og med konferencen følger nogle af Microsofts topeksperter. Globeteams Peter Schmidt er Microsoft MVP (Microsoft Most Valuable Professionals) og udvalgt til at stå på Microsoft TechCommunity standen.

Microsoft Tech Summit afholdes den 30. og 31. marts i Bella Center Copenhagen, og med konferencen får du helt gratis adgang til flere af Microsofts eksperter.

På konferencen deltager flere af Globeteams konsulenter, og du kan møde Globeteams Peter Schmidt på Microsoft TechCommunity standen både torsdag og fredag. Peter har opnået MVP-status (Microsoft Most Valuable Professionals) for sin eksemplariske indsats, og han vil stå klar på Microsoft TechCommunity standen til at besvare spørgsmål, og hjælpe dig med at få mest ud af dine oplevelser med Microsoft-teknologierne. Vi håber, du har tid til komme forbi og hilse på Peter Schmidt og Globeteams konsulenter!

“Microsoft Most Valuable Professionals eller MVP’ere, er tekniske eksperter, der lidenskabeligt deler deres viden med communitiet af udvliklere og it-professionelle. De er altid på forkant og har en ustoppelig trang til at få fingrene i nye, spændende teknologier. De har meget dyb viden om Microsofts produkter og tjenester og samtidig arbejder de også på tværs af diverse platforme, produkter og løsninger. MVP’ere er drevet af deres passion, lysten til at hjælpe communitiet og deres trang til at lære nyt. Vigtigst af alt er de, foruden deres ekseptionelle tekniske viden, kendt for deres altid store vilje til at hjælpe.”  Tina Stenderup-Larsen, Community Program Manager, Microsoft

Microsoft Tech Summit byder på mere end 70 tekniske sessioner, der dækker en række emner lige fra hybrid platform, sikkerhed, netværk, data, lagring, identitet, mobil, cloud-infrastruktur, DevOps til ledelse, produktivitet og samarbejde.

Information og tilmelding
Dato: 30. til 31. marts 2017
Pris: Gratis
Hvor: Bella Center København, Center Boulevard 5, 2300 – København S
Tilmelding og læs mere: Microsofts site

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?