Om Globeteam

Mød Globeteams nye jyske konsulenter og key account manager

Globeteam har per den 1. maj indgået samarbejdsaftaler med fem erfarne konsulenter og en dygtig key account manager, som fremadrettet skal styrke Globeteams leverancer indenfor infrastrukturområdet fra vores nye kontor i Jylland.

Alle de nye profiler har tidligere været ansat hos MindZet, og de kommer derfor med et solidt erfaringsgrundlag og et godt kendskab til hinandens kompetencer. De får base i trekantsområdet, sådan at Globeteam fremover kan tilbyde ydelser til jyske kunder fra en lokal placering og med lokale ressourcer.

”I Globeteam ønsker vi at styrke vores leverancer i Jylland med flere nye erfarne og kompetente konsulenter. Det er derfor positivt, at konsulenterne valgte Globeteam og vil være med til at starte nyt kontor op i Jylland”, siger Claus Moldow, administrerende direktør hos Globeteam.

Læs mere om konsulenterne og den nye key account manager

Jacob Laue Petersen
Jacob Laue Petersen indtræder i Infrastruktur Temaet den 1.maj. Jacob kommer fra MindZet, hvor han de sidste 8 år har arbejdet som konsulent og arkitekt. Jacobs primære kompetenceområder er Datacenter Management og cloud løsninger – baseret på Microsoft teknologier som System Center, AD, Hyper-V og Azure samt generel infrastruktur.
Jacob har flere gange været taler på bl.a. Campus Days med indlæg omkring hybrid clouds, Datacenter Management og overvågning af forretningskritisk infrastruktur. Før MindZet har Jacob været ansat hos Bankdata og Maersk Data.

Thomas Juhl Olesen
Thomas Juhl Olesen indtræder i Infrastruktur Temaet den 1.maj. Thomas har arbejdet som konsulent de sidste 7 år hos henholdsvis EG, Rackpeople og senest hos MindZet. Thomas’ spidskompetence er Microsoft Unified Communications (Lync), hvor hans erfaringsgrundlag tæller over 50 Lync deployments og migreringer, og han er “Microsoft certified solutions expert (MCSE)” indenfor communication. Thomas har desuden fast gang hos flere kunder, hvor han assisterer bredt med infrastruktur. Før sin tid som konsulent har Thomas været ansat i en Dansk transportvirksomhed med drift og personaleansvar for Intern It.

Kent Rifbjerg Erichsen
Kent Rifbjerg Erichsen indtræder i Infrastruktur Teamet den 1. maj. Kent har de seneste 3,5 år været ansat hos MindZet som ”Lead Technology Specialist – Unified Communications”, hvor han primært har arbejdet med Lync og integration med forskellige systemer for kunder som Kolding Kommune, Esbjerg Kommune, Finanssektorens Uddannelsescenter og Nissens.

Kundeopgaverne har bl.a. omfattet væg til væg implementering af Lync, etablering af Lync i samspil med Nortel CS1000, SCCM implementering, migrering af telefoni til Lync baseret på Citrix, migrering til Windows 2012 domain samt etablering af nyt elevnet og Uni-C synkronisering.
Kent har desuden arbejdet en del med basal infrastruktur for kunder som bl.a. Bestseller.
Kent er fuld certificeret indenfor sine specialer:

  • MCSE: Communication Solution Expert 2013
  • MCSE: Server Infrastructure Solution Expert 2013
  • MCSA: Windows Server 2012
  • MCITP: Enterprise Administrator
  • MCITP: Enterprise Messaging Administrator on Exchange 2010

Bjarne Aabling Petersen
Bjarne Aabling Petersen indtræder i Infrastruktur Teamet den 1.maj. Bjarne kommer fra MindZet, hvor han de sidste 4 år har arbejdet som System Center konsulent med fokus på Datacenter og Client Management.

Konkret beskæftiger Bjarne sig med opgaver som:

  • Migrering og implementering af System Center produkter som bl.a. Operations Manager 2012 og Configurations Manager 2012
  • Operativ system udrulning på servere og klienter
  • Standardisering af klienter og servere
  • Automatisering af trivielle opgaver som server oprettelse (SCSM, SCORCH, SCCM), server nedlæggelse (SCSM, SCORCH), bruger oprettelse (SCORCH), Patch management (SCORCH, SCCM) og alarm håndtering (SCORCH, SCOM)
  • Implementering af Hyper-V infrastruktur

Generelt har Bjarne fokus på automatisering af vedligeholdelses- og operationelle processer, så de systemer og processer, han er med til at implementere, bliver lettere at vedligeholde og operere fremadrettet. Forud for sin ansættelse hos MindZet har Bjarne arbejdet i Danfoss IT og som konsulent hos Installers.

Thomas Forsmark Sørensen
Thomas Forsmark Sørensen indtræder i Infrastruktur Teamet den 1. maj. Thomas har arbejdet som konsulent ad flere omgange, de seneste 8,5 år hos MindZet. Thomas’ primære fokus er client management med Configuration Manager og MDT, men han har også solid erfaring med de øvrige System Center produkter (DirectAccess, App-Vm Hyper-V, Exchange m.m.) samt AD relaterede produkter.

Peder Lind Sørensen
Peder Lind Sørensen bliver key account manager i salgsteamet den 1. maj. Peder har de seneste 6 år været ansat som Salgschef hos MindZet, hvor han har været fokuseret på at opbygge en professionel salgsorganisation og har været med til at vækste virksomheden fra 6 til 60 medarbejdere. Han har ligeledes været med til at sikre MindZet en top-3 placering blandt danske Microsoft partnere.

Derudover har Peder arbejdet meget med kundetilfredshed, hvor MindZet de seneste 6 år er præmieret flere gange med den højeste kundetilfredshed blandt Microsofts 4.000 partnere.
Peders force er, at han forstår den tekniske, såvel som den organisatoriske og procesmæssige vinkel af projekterne, og dermed sikrer han en organisatorisk implementering, til gavn og værdi for alle interessenter i virksomheden.

Udover de nye profiler, som starter den 1. maj, har Globeteam indgået samarbejdsaftale med en anden konsulent, Jesper Krogh, per 1. April. Jesper kommer ligeledes fra MindZet.

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Er du Interesseret i at høre mere?

Få vores nyhedsbrev

Få de seneste nyheder og bliv inspireret af spændende kundehistorier

Email

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?