Om Globeteam

Globeteam tildelt Microsoft Advanced Specializations i Teams Calling og Teams Meetings and Meeting Rooms

Tildelingen dokumenterer vores ekspertise i at levere Teams telefoni- og møderumsløsninger af høj kvalitet

Som den første og hidtil eneste Microsoft partner i Danmark er Globeteam blevet tildelt de nye Calling for Microsoft Teams og Teams Meetings and Meeting Rooms Advanced Specializations, som blev introduceret tidligere på året.

Specialiseringerne er en tilføjelse til vores eksisterende guld partnerskab inden for cloud productivity, og tildeles kun Microsoft partnere med en særlig kompetence på området.

For Globeteams kunder er specialiseringerne en garanti for, at vores konsulenter har dybdegående erfaring og ekspertise samt dokumenteret succes med at levere Teams telefoni- og møderumsløsninger af høj kvalitet.

Peder Lind Sørensen, ansvarlig for Globeteams partnerskab med Microsoft, siger:

Vi oplever en stigende interesse for at integrere og samle eksisterende kommunikations- og konferenceløsninger i Microsoft Teams. Interessen er motiveret af et ønske om at højne produktiviteten og samarbejdet samt at nedbringe omkostningerne til telefoni. Men det kan være en kompleks opgave at integrere virksomhedens telefoni- og møderum med Teams, og derfor behøver kunderne en leverandør med højt specialiserede og dokumenterede kompetencer.

I Globeteam har vi leveret Microsoft kommunikations- og samarbejdsløsninger til vores kunder i mere end 10 år og er glade for at opnå denne anerkendelse af vores kompetencer”.

Anne Marie Kindberg, Direktør for Marketing & Operations og interim for One Commercial Partner, siger

Med den konstante udvikling, som vi i branchen arbejder med, er det vigtigt med partnere, som specialiserer sig, og som tør gå forrest. Globeteam er en af disse partnere, og vi sætter stor pris på partnerskabet og engagementet omkring Advanced Specializations. ​Globeteam er den første partner i DK med certificeringerne på Teams Meetings & Calling – certificeringer, som skal sikre, at vores kunder kan forvente den højeste kvalitet på disse områder, når de arbejder med Globeteam. Vi ønsker Globeteam stort tillykke og takker for samarbejdet.”​  

Læs mere om vores kompetencer inden for Microsoft Teams og tilmeld dig vores kommende webinar om Teams Calling, Meeting and Rooms, som finder sted den 6. november

Linkedin

For mere information, kontakt:
Peder Lind Sørensen
E-mail: pls@globeteam.com
Mobil: +45 30747474

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?