Om Globeteam

Microsoft Security Partner Airlift bød på tre dages inspirerende indlæg om sikkerhed

I en tid, hvor den digitale omstilling buldrer afsted, er det afgørende, at virksomhedernes it-sikkerhed og datahåndtering er i orden, og hos Globeteam oplever vi for tiden, at det er et af de største fokusområder for vores kunder før, under og efter en cloud-implementering.

Derfor deltog Globeteam konsulenterne Jesper Krogh og Lasse Dommerby Krarup på Microsoft Security Partner Airlift i Redmond for her i løbet af de tre dage, som konferencen varede, at holde sig opdateret på de nyeste Microsoft-løsninger indenfor arbejdet med sikkerhed.

Jesper Krogh sendte denne hilsen fra Redmond, hvor du kort kan læse om konferencens faglige indhold og om oplevelserne derfra:

Skrevet af Jesper Krogh, konsulent hos Globeteam

Microsoft Security Partner Airlift, som netop er blevet afholdt i Redmond, var en meget inspirerende konference med mange faglige indlæg. Microsoft viste på konferencen, hvorledes alle deres forskellige sikkerhedsprodukter hænger sammen, og der var præsentationer og interview med Microsofts egen CISO (Chief Information Security Officer), som var meget interessant og berigende med ny viden.

Microsoft refererede på konferencen til nye undersøgelser, der påviser, at det typisk tager mere end 140 dage, før en virksomhed opdager, at deres data er blevet kompromitteret og viste, hvordan Microsoft i forbindelse med forskellige cloud ydelser og brugen af Machine Learning har en unik mulighed for at detektere angreb og håndtere disse og dermed bidrage til at fremme sikkerhed og ansvarlig datahåndtering i danske virksomheder.

Tilsvarende viser det sig, at mere end 60% af angrebene stammer fra kompromitterede identiteter (som fx via stadigt mere avancerede phishing-mails). Derfor er det evident, at virksomhederne i dag beskytter deres identiteter bedst muligt samt anvender værktøjer til at holde øje med blandt andet netværk og Active Directory.

Angrebene mod virksomhederne udvikler sig løbende, og det samme gør cloud-baserede ydelser – så med brugen af de forskellige værktøjer fra Microsoft har virksomhederne en rigtig god mulighed for at sikre sig bedst muligt mod angreb og læk af forretningskritiske eller personfølsomme data.

Samtidig hjælper mange af produkterne også med til at sikre compliance med GDPR krav, som stiller strenge krav til sikring og beskyttelse af personlige oplysninger samt ikke mindst dokumentation heraf.

Hos Globeteam arbejder vi løbende og aktivt med at forbedre sikkerheden hos vores kunder i forbindelse med Office 365 og øvrige Microsoft cloud-implementeringer og netop derfor var konferencen meget relevant og berigende med ny viden. En faglig viden og indsigt, som vi kan anvende i vores arbejde med løbende at styrke vores kunders sikkerhed før, under og efter investeringer i nye it-løsninger.

Vil du vide mere om, hvad Globeteam kan hjælpe dig med i sikkerhedsarbejdet i din virksomhed?

Så kontakt:

Jesper Krogh
Mobil: +45 4013 7600
E-mail: jek@globeteam.com

eller

Henrik Gissel Szokody (salg)
Mobil: +45 4245 8797
E-mail: hgs@globeteam.com

 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?