Om Globeteam

Marketingmedarbejder søges til barselsvikariat

Stillingen er besat

Marketingmedarbejder med fokus på datadrevet markedsføring søges til barselsvikariat

Fuldtidsbarselsvikariat med tiltrædelse snarest muligt og frem til oktober 2021. Mulighed for efterfølgende fastansættelse, hvis begge parter er tilfredse med samarbejdet.

Har du erfaring med markedsføring fra en B2B-virksomhed, hvor du succesfuldt har understøttet virksomhedens salgsaktiviteter? Har du drevet målrettede kampagner, hvor du har udarbejdet content til hver enkelt fase i kunderejsen og genereret kvalificerede leads? Så er du muligvis vores kommende marketingmedarbejder.

Da vores nuværende marketingmedarbejder går på barsel, søger vi hos Globeteam en barselsvikar til at udvikle, drive og eksekvere marketingaktiviteter. Du vil blive en del af en spændende og dynamisk hverdag i en ambitiøs virksomhed i kontinuerlig vækst, hvor du ved kampagneaktiviteter får ansvar for hele kunderejsen, dvs. alt fra at udarbejde målrettet content til at drive trafik og konvertere leads til betalende kunder og opsalg.

Der venter en række spændende ansvarsområder, som foruden at producere content til kampagner også inkluderer alt fra indhold til hjemmeside, nyhedsbreve og sociale medier samt at skabe en stærkere online tilstedeværelse og optimere vores funnel via marketing automation.

Hvorfor søge job hos os?

Du bliver en del af vores lille marketingteam, hvis primære opgave er at understøtte vores forretning og styrke vores brand og salgsaktiviteter i Danmark. Da vi er et lille team, vil du komme i berøring med mange forskellige områder indenfor marketing- og kommunikationsfaget.

Du vil komme til at samarbejde med fagligt dygtige konsulenter og blive en del af en virksomhed med en markant vækstkurve, og som Kirk Kapital er medejer af. Din dagligdag bliver på kontoret i Virum, hvorfra du i et tæt samarbejde med blandt andet Globeteams salgsteam og forretningsområder vil drive og styrke vores marketingindsatser.

Arbejdsopgaver:

 • Planlægge og udføre kampagner målrettet forskellige kundesegmenter
 • Bidrage til at styrke vores inbound marketingaktiviteter
 • Bidrage til at styrke vores leadgenerering med marketing automation
 • Udarbejde fagligt og berigende content til kampagner, websites og sociale medier
 • Udarbejde tekniske og kommercielle produkt- og ydelsesbeskrivelser, kundecases m.m.
 • Bidrage til at udvikle vores websites og andre digitale kanaler
 • Drive og koordinere gå-hjem-møder og web events

Kvalifikationer:

 • Relevant videregående uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation
 • Har erfaring med at gennemføre datadrevne B2B-kampagner og evaluering af disse
 • Har minimum tre års erfaring fra en lignende rolle
 • Erfaring med inbound marketingaktiviteter
 • Erfaring med marketing automation-systemer (vi bruger SharpSpring)
 • Erfaring med at bruge de sociale medier i praksis og som strategisk værktøj
 • Kan kommunikere fejlfrit og kreativt på dansk
 • Erfaring med Adwords og LinkedIn-annoncering
 • Erfaring med WordPress eller lign. CMS

Da Globeteam er en IT-konsulentvirksomhed, er du ligeledes i stand til at sætte dig ind i og formidle værdien af komplekse tekniske løsninger og har en løsningsorienteret ”can-do”-attitude. Du besidder en analytisk side, som hjælper dig med at tage de rette beslutninger baseret på data for derigennem at kunne tilpasse og evaluere kampagner.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til kin@globeteam.com

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt marketing- og kommunikationsansvarlig i Globeteam, Kirsten Nielsen på mobil 2873 2820 eller e-mail: kin@globeteam.com

Om Globeteam:

Globeteam er et topspecialiseret konsulenthus i stærk vækst, som hjælper med at optimere IT- og forretningspotentialer med afsæt i digitalisering, dyb teknisk specialisering og solid forretningsforståelse. Globeteam tilbyder ydelser inden for business consulting, infrastruktur, udvikling samt cyber- og informationssikkerhed.

Det familieejede investeringsselskab Kirk Kapital overtog ved årsskiftet 2017/18 en ejerandel af Globeteam og ejer i dag 46 pct. af konsulentvirksomheden. Kirk Kapital indgår i Globeteams bestyrelse og ønsker at være en langsigtet investor. Den øvrige del af Globeteam ejes af ledelsen og en række konsulenter.

Se mere på www.globeteam.com

Kontakt:

Kirsten Nielsen
E-mail: kin@globeteam.com
Mobil: +45 2873 2820

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Bliv konsulent
Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?