Er du Globeteams nye Business Consulting-konsulent?

Hvem er du?

Du har solid forretningsforståelse, som du har oparbejdet gennem uddannelse og mange års erfaring med digital transformation, forretningsudvikling, og projektledelse fra toplederstillinger eller som management-konsulent.

Dit ønske er nu at vende tilbage til kernen af dine kompetencer: Nemlig at være udførende konsulent og skabe værdi for kundens forretning som trusted advisor.

Du råder over et bredt metodeapparat inden for forretningsudvikling, digitalisering samt forandringsledelse i store organisationer og komplekse IT-programmer, således at du kan klæde kunden på til at tage kvalificeret stilling til den bedst mulige strategi og model til understøttelse af organisationens projekter og fremtidige kompetencebehov.

Det vil sige, at du kan påtage dig roller som strategisk rådgiver, projektleder, operationel implementeringskonsulent og sparringspartner for både ledelse og medarbejdere. Du skal være i besiddelse af værktøjer til kommunikation med både de involverede medarbejdere og topledelsen og på den måde kunne agere bindeled mellem den tekniske og den forretningsmæssige udnyttelse af IT i organisationen – både i private og offentlige virksomheder.

Kort sagt vil du passe ind i teamet, hvis du har et ønske om at gøre brug af dine faglige kernekompetencer til at skabe værdi for kundens forretning, trives i spændingsfeltet mellem specialister og ledelse og føler stolthed, når kunden er tilfreds.

“Den profil, som Globeteam har i markedet - høj faglighed og fokus på komplekse projekter indenfor IT - gør, at kunder forventer at møde en Business Consulting-konsulent med en vis tyngde,” Paul Halberg, Business Consulting

Det får du
Du får den perfekte kombination af at være konsulent i et etableret firma og friheden ved at være selvstændig
Læs mere >>

Hvem er du?
Du har solid forretningsforståelse, som du har oparbejdet gennem uddannelse og mange års erfaring
Læs mere >>

Mød Paul Halberg
For Paul er det en fornøjelse at vide, at man træder ind i en kreds af kolleger, der kan ”levere varen” 
Læs mere >>

Opgaver i Business Consulting
Det kan du komme til at arbejde med som konsulent i Business Consulting-teamet
Læs mere >>

Følg Globeteams konsulenter på Instagram
Her kan du følge Globeteams konsulenter på projekter, til faglige møder, sociale arrangementer og meget mere
Gå til Instagram >>

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!