Er du Globeteams nye Business Consulting-konsulent?

Det får du

Som konsulent i Business Consulting-teamet får du den perfekte kombination af at være ansat i et etableret firma med kolleger og en stærk administration, samtidig med at du i vid udstrækning har fleksibiliteten og friheden som selvstændig ift. valget af opgavetyper og arbejdsbyrde. Det vil sige, at du kan have stor afveksling i dit daglige arbejde i form af forskellige opgaver og brancher samt mulighed for selv at sætte tempoet.

Du indgår i et fagligt stærkt fællesskab, hvor alle har en klar målsætning om at være sammen om at være de bedste i branchen, hvor man udveksler ideer og best practices, hvor sparring med dygtige og erfarne konsulenter er en naturlighed, og hvor der er mulighed for at deltage i spændende faglige og sociale aktiviteter.

Konstellationen giver dig desuden adgang til en stor kundebase og projektportefølje, ligesom du får mulighed for at deltage i større opgaver og offentlige udbud, end det ville være muligt på egen hånd.

I Globeteam sidder en stærk administration, som tager sig af papirarbejde, kontrakter, salg, rammeaftaler, markedsføring, økonomi, fakturering m.m., og som giver dig en stærk platform at stå på, så du kan koncentrere dig om dine kernekompetencer hos kunderne.

Sidst men ikke mindst er der en god sammenhæng mellem indsats og belønning, hvor Globeteams forretningsmodel gør det attraktivt at yde en ekstra indsats.

“Globeteam tilbyder erfarne konsulenter muligheden for at dyrke deres faglighed uden at skulle jonglere mange af de fornøjelser, der typisk følger med lederjobs i konsulentbranchen,” Paul Halberg, Business Consulting

Det får du
Du får den perfekte kombination af at være konsulent i et etableret firma og friheden ved at være selvstændig
Læs mere >>

Hvem er du?
Du har solid forretningsforståelse, som du har oparbejdet gennem uddannelse og mange års erfaring
Læs mere >>

Mød Paul Halberg
For Paul er det en fornøjelse at vide, at man træder ind i en kreds af kolleger, der kan ”levere varen” 
Læs mere >>

Opgaver i Business Consulting
Det kan du komme til at arbejde med som konsulent i Business Consulting-teamet
Læs mere >>

Følg Globeteams konsulenter på Instagram
Her kan du følge Globeteams konsulenter på projekter, til faglige møder, sociale arrangementer og meget mere
Gå til Instagram >>

Bliv en del af Globeteam

Er du interesseret i at blive konsulent i Globeteam, så send en ansøgning og et CV til blivkonsulent@globeteam.com

Vi glæder os til at høre fra dig!