Om Globeteam

Løsning til fødereret identitets- og adgangsstyring

Beskyt virksomhedens applikationer og data med en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring

Globeteams specialister har mange års erfaring med at designe individuelle løsninger til identitets- og adgangsstyring baseret på standardiseret teknologi, som styrker compliance og sikkerhed såvel som brugeroplevelse og effektivitet.

Identitets- og adgangsstyringKan I med sikker stemme svare ja til, at I har fuld kontrol med, hvilke brugere der har adgang til hvilke ressourcer og data – uanset hvor de kommer fra? Hvis ikke, så skal I måske kigge nærmere på en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring.

Øgede krav til compliance og beskyttelse af persondata og en stadig mere kompleks digital virkelighed betyder, at virksomheder er nødt til at opprioritere identitets- og adgangsstyring for at imødekomme:

• Nye lovgivningskrav om bedre beskyttelse af persondata
• Høje forventninger til brugeroplevelsen
• Skiftet til cloud, hvor flere systemer og data placeres uden for virksomheden
• Medarbejdernes forventning om fleksibilitet ift. at have adgang til virksomhedens ressourcer hvor som helst, når som helst og fra mobile og private enheder

Standardiseret identitets- og adgangsstyring til alle behov

I Globeteam har vi mange års erfaring med design og implementering af fødererede løsninger til bruger- og adgangsstyring baseret på Microsoft ADFS eller Safewhere Identify, som begge er gennemtestede og veldokumenteret teknologier. Det betyder, at vi reducerer omkostninger, risici og tidsforbrug i implementeringsprocessen og til den efterfølgende drift.

Standardiseret teknologi er dog ikke lig med en standardløsning. Med udgangspunkt i jeres IT-infrastruktur og nuværende autentificeringsmetoder designer vi løsningen, så den matcher jeres aktuelle behov og understøtter fremtidige digitaliseringsplaner. Hvad end løsningen skal anvendes til on-prem eller cloud-systemer, at give adgang for interne eller eksterne brugere, eller måske skal etableres som en fælles løsning mellem flere samarbejdspartnere.

Vi tilbyder også en foranalyse, hvor vi får afdækket jeres tekniske og forretningsmæssige krav til identitets- og adgangsstyring

Vi står selvfølgelig også for en effektiv implementering, ligesom vi kan tilbyde at varetage den efterfølgende drift, så jeres udviklingsorganisation kan fokusere på at udvikle kerneforretningen.

Fordele med en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring

Med en fødereret løsning til identitets- og adgangsstyring kan I enkelt og sikkert give forskellige brugere adgange til forskellige IT-ressourcer og data på baggrund af deres rolle og funktion i relation til organisationen.

Løsningen identificerer og verificerer automatisk kendte brugere, som logger ind på jeres applikationer, hvorefter de har nem adgang til alle nødvendige IT-ressourcer med single sign-on. Ligeledes får I et stærkt grundlag for compliance og governance med bl.a. fuld logning af oprettelser, logins mv.

Thumbs up som illustration af fordele ved fødereret identitets- og adgangsstyringForretningsfordelene ved fødereret identitets- og adgangsstyring tæller bl.a.:

Øget produktivitet. Medarbejderne bruger mindre tid på logins i løbet af en arbejdsdag.
Frigivelse af ressourcer hos helpdesk. Da hver bruger kun har et password, falder antallet af supportsager om eksempelvis udløbne eller glemte passwords.
• Sikrere og mere kosteffektiv brugeradministration. Med føderation administreres brugerne ét centralt sted, og det er muligt at slette ophørte medarbejdere i alle systemer samtidig.
Større fleksibilitet:
– Applikationer og services kan flyttes til fx ”skyen” og deles med samarbejdspartnere, uden det medfører ændringer af løsning og login, ligesom løsningen kan tilgås fra alle typer af stationære og mobile enheder.
– Kravene til loginsikkerhed kan differentieres alt afhængig af, hvad en bruger ønsker at foretage sig i et system. Dvs. at når en bruger forsøger at gøre noget, som dens rolle ikke berettiger til, så bliver den afkrævet en ekstra loginfaktor.

Reducerede omkostninger til licenser. Det er ikke nødvendigt at oprette en it-konto til alle brugere, for at de kan få adgang til organisationens systemer.
Øget passwordsikkerhed. Da hver bruger kun har et password at huske på, er der mindre risiko for datalæk som følge af svage passwords og genanvendelse af det samme password på tværs af flere systemer.
• Bedre service for kunder og samarbejdspartnere. Mulighed for at give brugere direkte adgang til afgrænset information i organisationens systemer.

En erfaren leverandør af fødereret identitets- og adgangsstyring

I Globeteam har vi opbygget en helt unik kompetence inden for fødereret identitets- og adgangsstyring. Siden 2007 har vi leveret løsninger baseret på ADFS og Safewhere til både offentlige og private organisationer. Herunder bl.a. Odense KommuneModerniseringsstyrelsen og Ennova.

Spørgsmål? Kontakt:

Peter Langvad
E-mail: pl@globeteam.com
Mobil: +45 30864343

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på din virksomheds digitale muligheder med cases og faglige artikler

Tilmeld

Optimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?