Om Globeteam

LinkedIn-træning af konsulenter

IMG_1568[3] kopiHen over foråret har en gruppe Globeteam-konsulenter med repræsentanter fra alle teams gennemført et intensivt LinkedIn-træningsforløb, hvor de er blevet skarpe på, hvordan de kan anvende platformen til målrettet berigelse af eget og andres netværk. 

LinkedIn er en stadig vigtigere platform til at pleje og udvide sit professionelle netværk, og i Globeteam har vi gennem længere tid arbejdet fokuseret med vores virksomhedsside, hvor vi deler faglig viden og erfaringer. Bl.a. gennem forskellige temaserier hvor vi går i dybden med aktuelle emner. Læs vores seneste temaserier om GDPR og cloud.

For at klæde vores konsulenter på til at få mest muligt ud af LinkedIn, har vi i samarbejde med Nicolai Hæggelin fra Digital Works kørt en række træningsseancer for en udvalgt gruppe af konsulenter, der skal fungere som LinkedIn-ambassadører for de øvrige.

Gennem træningen har ambassadørteamet opnået forståelse for, hvad det kræver at bruge LinkedIn til branding af Globeteam og til faglig positionering af egne og kollegaers kompetencer. Væsentlige punkter på agendaen har bl.a. været værdi og anvendelse af LinkedIn grupper og den gode, berigende LinkedIn-kommunikation.

Konsulenterne har ligeledes fået indsigt i en række målepunkter, som de løbende kan vurdere deres egen indsats på baggrund af.

Evalueringerne af træningsforløbet har været meget positive – og som konsulent Thomas Juhl Olesen efterfølgende har skrevet på netop LinkedIn, har kurset givet ham inspiration til at bruge platformen mere aktivt: ”Et spændende LinkedIn SSI kursus af Digital Works gennemført, det har nok medført en del ekstra “larm” fra min side… kan varmt anbefales, tak for kampen Nicolai Hæggelin 🙂 

Hvis du har spørgsmål om livet i Globeteam, så tøv ikke med at tage kontakt til vores konsulenter på LinkedIn – de er et bekendtskab værd 🙂

Globeteam tilbyder ydelser inden for og på tværs af tre hovedområder

Business model

skab sammenhæng mellem it og forretning

Globeteam hjælper dig med at optimere værdien af dine it-løsninger ved at sikre, at de understøtter forretningens

strategi og vision

Optimer og moderniser din
IT-INFRASTRUKTUR 

Globeteam sikrer dig en velfungerende it-infrastruktur, så du opnår en mere stabil drift og øget medarbejdereffektivitet

understøt forretningen med en skræddersyet it-løsning

Globeteam tilbyder assistance til at udvikle eller tilpasse it-løsninger, som møder forretningens specifikke behov


Få vores nyhedsbrev

Nyheder, cases og faglige artikler


* skal udfyldes

Email*

Fornavn

Efternavn

VirksomhedOptimer din forretning og dine it-investeringer

Er du interesseret i at vide mere om Globeteams ydelser, og hvordan vi kan hjælpe netop din forretning?